İskenderun Belediye Meclisi 4 Gündem Maddesiyle Toplanıyor

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere 02.05.2019 Perşembe günü Saat 14.00’da Belediye Meclis Salonunda toplanıyor.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı Başkanlığında toplanacak olan mecliste gündemde bulunan maddeler görüşülecek.

Gündem maddeleri ise şöyle:

1) Belediyemizin 2018 Yılı Kesin Hesabının Meclisçe görüşülmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifi.
2) Mülkiyeti Belediyemize ait olan Değirmendere mıntıkası 1983 ada 1 nolu parselin üzerinde bulunan bina 03.04.2018 tarih ve 25 sayılı meclis kararı ile bedelsiz olarak 1 yıllığına Doğu Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğüne tahsis edilmiş olup, tahsis süresi bitmiş olduğundan söz konusu yerin bedelsiz olarak 5 yıllığına Doğu Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğüne tahsis edilmesi ile ilgili Emlak İstimlak Müdürlüğü teklifi.
3) Sakarya Mahallesinde bulunan 288/12 Sokak olarak kayıtlı olan sokağın adının değiştirilerek Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir Caddesi adının verilmesi, ayrıca İsmet İnönü Mahallesinde bulunan 710 Sokak olarak kayıtlı olan sokağın adının değiştirilerek Şehit Polis Fethi Sekin Caddesi adının verilmesi ve 6360 Sayılı Kanunun Değişik 7. Maddesinin ‘g’ fıkrası uyarınca Hatay Büyükşehir Belediye Meclisine teklifi için karar alınması ile ilgili Emlak İstimlak Müdürlüğü teklifi.
4) Belediye Meclisince stratejik planlama çalışmalarında görev almak üzere 3 kişiden oluşacak meclis üyesinin seçilmesi ile ilgili Strateji Geliştirme Müdürlüğü teklifi.

Önceki İçerikBAŞKAN FATİH TOSYALI ANGUS MESELESİNE EL ATTI
Sonraki İçerikİskenderun’da 1 Mayıs İşçi Bayramı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.