Gazetecilerden Belediye Başkanlarına Ziyaret

BİRLİKTE HATAY’IMIZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Başkanlığını Ahmet Yetişen’in yaptığı Hatay Gazeteciler Cemiyeti, 31 Mart seçimlerinin ardından göreve seçilen belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretlerini sürdürdü.

Aralarında Antakya, İskenderun ve Dörtyol İlçelerinde görev yapan gazetecilerin de olduğu heyetin ilk ziyareti Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven oldu. Başkan Güven, heyeti makamında kabul etti. Heyet buradan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ı da makamında ziyaret etti.

Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen ziyaretlerde yaptığı konuşmasında, “Hatay Gazeteciler Cemiyeti olarak yerel seçimlerde göreve seçilen belediye başkanlarımızı ziyaret ediyoruz. Tüm ilçelerdeki gazeteleri içinde bulunduran bir cemiyetiz. Belediye olarak inşallah kendi bölgelerimizde güzel hizmetlere imza atarsınız. Bizlerde bunu dile getiririz.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, “Arsuz halkının gösterdiği teveccühten dolayı çok teşekkür ediyorum. Arsuz halkıyla beraber Arsuz’u hak ettiği yere getirmek ve hak ettiği hizmetleri alması için hep beraber çalışacağız. Bununla ilgili de çalışmalarımız hızlı bir şekilde başlamıştır. Arsuz İlçemiz için elimizdeki projeleri faaliyete geçireceğiz. İlçemiz hem tarım hem de turizm ilçesi. Bütün çalışmalarımız tarım üzerine olacak. Tabi bunun yanında turizm de de Arsuz ilçemizin hak ettiği yere gelmesi için gerekli çalışmalarımızı yapacağız. İlçemiz bir tatil köyü konumunda olduğu için tedbirlerimizi aldık, almaya da devam edeceğiz.

İkinci ziyaret Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ a yapıldı. Başkan Altan ziyarette yaptığı konuşmasında, “Kapımız her gelene açık. Biz hep söz verdiğimizin fazlasını yaptık. Payas belediyesinin yaptığı hizmetler diğer tüm ilçe belediyelerinin yaptığı hizmetten kat kat yukarıda. Bu millet kutsal bir millettir. Her renkten her dilden vatandaşımız bizim başımızın tacıdır. Beşinci döneme başlamanın heyecanını yaşıyoruz. Eğer heyecan varsa sonucunda güzellikte var. Bu heyecanı yaşayacaksınız ki ekibinize de o heyecanı yaşatabilesiniz. Tabi yirmi beşinci yıl olunca da bu farklı bir sorumluluk istiyor. Ben hep şöyle dua ettim. Allah’ım bizi bize güvenenlere karşı mahcup etme. insanlar bize güvendiler ve tekrar bize yapmamız için beş yıl görev verdiler. Bu yirmi beşinci yılın sorumluluğuyla yolumuza devam ederken vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda çalışacağız. Payas’ı heyecan bekliyor. Dün dünde kaldı can cağızım deyip tekrar Türkiye’nin gelişmesiyle birlikte Dünya ölçeğinde Payas’ı değiştirmemiz ve geliştirmemiz gerekiyor. Burada tek tek projelerimiz sayarsak vaktimizi alır. Bizleri yakından takip edin, bakın Payas’ta neler oluyor. Payas’ı nasıl değiştiriyoruz ve dönüştürüyoruz? Türkiye’ye biraz belediyeciliği inşallah öğreteceğiz. Payas’ta başlayan bu suret dalga dalga bütün Türkiye’ye hizmet kervanı olarak yayılacağının düşüncesindeyim.” Diye konuştu.

Gazetecilerden Belediye Başkanlarına Ziyaret Gazetecilerden Belediye Başkanlarına Ziyaret

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.