İskenderun Millet Parkındaki Çocuk Şenliği Yoğun İlgi Gördü

İskenderun Belediyesi ile İskenderun İlçe Müftülüğü tarafından 4-6 yaş Kuran Kursları “Çocuk Şenliği” düzenlendi.
İskenderun Millet Parkında düzenlenen Çocuk Şenliğine İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın annesi Hacı Pervin Tosyalı, İskenderun Belediye Başkan Vekili Mehmet Ali Dokuzoğlu, İskenderun İlçe Müftüsü Osman Şekerci, kuran kursu öğrencileri, veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Düzenlenen program saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlarken daha sonra minikler tarafından Kur’an Kerim tilaveti, hadisler, şiirler, ilahiler ve sureler okundu.
Düzenlenen programda bir konuşma yapan Müftü Şekerci, “programda emeği geçen başta hocalarım olmak üzere tüm velilerime böyle güzel işler yaptıkları için çok teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Belediye Başkanımız Fatih Tosyalı’ya destekleri için çok teşekkür ediyoruz. Ne yaparsak küçük yaşta yapıyoruz. Ağaç yaşken eğilir diyoruz. Miniklerimizin öğrendikleri dualar, öğrendikleri sureler inşallah ömür boyu hafızalarında kalacak. Bu güzel faaliyetler için hepinize şükranlarımı sunuyorum “diye konuştu.
İskenderun Belediye Başkan Vekili Mehmet Ali Dokuzoğlu ise, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nı Ankara’da olduğunu belirterek,”Başkanımızın sizlere çok selamları var. Belediye olarak imkanlar ölçüsünde gönül belediyeciliği kapsamında vatandaşların yararına düzenlenen her türlü sosyal projeye destek olacaklarını bundan dolayı da mutluluk duyduklarını söyledi.

İskenderun Millet Parkındaki Çocuk Şenliği Yoğun İlgi Gördü İskenderun Millet Parkındaki Çocuk Şenliği Yoğun İlgi Gördü İskenderun Millet Parkındaki Çocuk Şenliği Yoğun İlgi Gördü İskenderun Millet Parkındaki Çocuk Şenliği Yoğun İlgi Gördü

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.