İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Çevre Temizliğine Büyük Önem Veriyoruz

İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, şehrin muhtelif yerlerinde temizlik çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Başkan Fatih Tosyalı’nın talimalatları ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarınızı hızlandırırken çalışmalar şehir merkezi ve diğer mahallelerde de devam ediyor.
İlçede birçok noktada benzer çalışmaları yürüten temizlik ekipleri aynı zamanda muhtarlıklardan gelen talepler doğrultusunda da çalışmalarını sürdürüyor.

Konu hakkında açıklamada bulunan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,ekiplerin sadece temizlik çalışması yürütmediklerini, geri dönüşüme de önemli katkı sağladıklarını belirterek, “Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler tarafından şehirde devam eden genel temizlik çalışmalarının yanı sıra mıntıka temizliği ve yol kenarlarına ve boş arazilere başıboş bir şekilde atılan çeşitli atıkların genel temizlik işlemlerini yapıyor “dedi.
Başkan Tosyalı ,”Yürütülen çalışmalarla şehrimizde çevre kirliliklerinin önüne geçmeye çalışıyor ve temiz bir İskenderun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Bu konuda çok hassasız.Daha temiz daha güzel bir İskenderun için durmadan çalışmalar yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Çevre Temizliğine Büyük Önem Veriyoruz İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Çevre Temizliğine Büyük Önem Veriyoruz İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Çevre Temizliğine Büyük Önem Veriyoruz

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.