Belen Belediye Başkanı İbrahim GÜL; Sanayici ve Esnafımızın Her Zaman Yanındayım

Antakya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin KABAALİ ve Belen Karma Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halit KANAT, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’ü ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.
Antakya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin KABAALİ, Antakya OSB Müdürü Ali MURATOĞLU, Belediye Başkanı İbrahim GÜL’ü makamında ziyarette bulunarak, hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı İbrahim Gül, ekonomimizin can damarı olan işletmelerin öneminin farkındayız. Sizlerin güçlenmesi ve ülke ekonomisine daha çok katkı sağlamasına katkı sunmak, bizlere düşen en büyük görev. Sanayi alanındaki gelişmişlik ilimiz adına önemli seviyelerde, bu konuda her zaman kapımız sizlere açık. ifadelerini kullandı.
Belen Karma Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halit KANAT ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı İbrahim Gül’ü makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini İletti. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan GÜL, esnafımızın kalkınması noktasında elimizden gelen gayretin en iyisini yapmaya hazırım. İlk olarak üst yol olarak tabir edilen ve tarihi yapıların bir arada olduğu eski yolumuzun tarihi dokusunu yeniden gün yüzüne çıkararak, atalarımızdan bize miras kalan değerlerimize sahip çıkacağız. Bu alanın canlanması hem ilçemize hem esnafımıza artı kazanç sağlayacaktır. Ana yol üzerinde bulunan ve artık kötü bir görünüm içerisinde olan yerlerin de tarihi dokuyu anlatan tek tip işyerleri olarak planlayarak, geçit şehri Belen’in güzelliğini ve fark edilebilir bir şehir olması için buraları da yeniden şekillendireceğiz. İfadelerini kullanarak, ziyaretten dolayı teşekkürlerini iletti.

Belen Belediye Başkanı İbrahim GÜL; Sanayici ve Esnafımızın Her Zaman Yanındayım Belen Belediye Başkanı İbrahim GÜL; Sanayici ve Esnafımızın Her Zaman Yanındayım

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.