İTSO Yönetiminden Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’ya Nezaket Ziyareti

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’yı makamında ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar dilediler.
Hatay’ın Arsuz İlçe Kaymakamlık binası yeni yerinde halka daha modern bir şekilde hizmet veremeye başladı. İTSO yönetimi de Arsuz Kaymakamlığını ziyaret ederek, yeni binayı görme ve inceleme fırsatı buldular.
Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette İskenderun ve Arsuz’un genel ekonomik, sosyal, kültürel ve turizm konularında karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.
Ziyaretten sonra Kaymakam Musa Sarı, yeni hizmet binasını İTSO yönetimine gezdirerek, bina hakkında genel bilgiler verdi.
İTSO Onursal Başkanı Halil Şahin ve İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Arsuz’a yakışır bir hizmet binasının yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek, hayırlı olması temennisinde bulundular.
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’nın ziyaretinde, İTSO Onursal Başkanı Halil Şahin, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcıları Muhsin Yeter, Mahir Taner, İTSO Muhasip üye Gassan Kuran, İTSO yönetim kurulu üyeleri Müfit Tennioğlu, Selma Yılmaz, yer aldılar.

İTSO Yönetiminden Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’ya Nezaket Ziyareti

Önceki İçerikHatay Toz Taşınımına Dikkat
Sonraki İçerikAşı Hayat Kurtarır
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.