Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Önemli Hizmetlerde Bulunacağız

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun’da önemli projeleri ve hizmetleri hayata geçireceklerini belirtti.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.
Kurum amirlerinin yanı sıra sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi partiler ve vatandaşların ziyaretlerinin sürdüğü Başkan Tosyalı’yı Vakıf Bank Genel Müdür yardımcısı Yakup Şimşek ve şube yetkilileri, Savaş Mahallesi 42.sokak esnafları, işadamı Adil Koç, İskenderun Ağız ve Diş Sağlığı merkezi yöneticileri, Assan Liman işletmeleri sahibi Toros Keleşoğlu, ve Cem Kuvas, İşadamı Halil Şahin, Hatay İHH Başkanı Abdullah Anıl ve yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneği, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Vakıf Başkanı Doğan Erten ve yönetim kurulu üyeleri, Saadet partisi İlçe Başkanı Halil İbrahim çelik, Hatay İl Hakem kurulu ve gözlemcileri, Hatay ve İskenderun ülkü ocakları Başkanları üyeleri ziyaret etti.
Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı misafirlerine teşekkür etti.
Misafirleri ise Başkan Fatih Tosyalı’ya kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederek görevinde başarı temennisinde bulundular.
Ziyaretler sırasında konuklar, Başkan Fatih Tosyalı ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Önemli Hizmetlerde Bulunacağız Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Önemli Hizmetlerde Bulunacağız Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Önemli Hizmetlerde Bulunacağız

Önceki İçerikAşı Hayat Kurtarır
Sonraki İçerikİTSO Nisan ayı Meclisi gerçekleştirildi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.