İskenderun Belediye Spor’un Bal Sevinci

İskenderun Belediye Spor, Ligin son haftasında Talasgücü Belediye Spor’u Mustafa Yıldız, Samet Aytekin, Yakup Can Yazgan (KK) ile Mehmet Çiloğlan’ın attığı gollerle 4-3 mağlup ederek mutlu sona ulaştı.

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücadele eden İskenderun Belediye Spor, ligin son haftasında 5 Temmuz stadında Talasgücü Belediye Spor’u 4-3 mağlup ederek, mutlu sona ulaştı. Nurullah Kırbaş, İbrahim Aksoy ile Eray Tanık’ın yönettiği karşılaşmada İskenderun Belediye Spor’un gollerini 4. dakikada Mustafa Yıldız, 35. dakikada Samet Aytekin, 62. dakikada Yakup Can Yazgan (KK) ile 82. dakikada Mehmet Çiloğlan atarken, Talasgücü Belediye Spor’un gollerini de 7. dakikada Ali Yılmaz, 16. dakikada Yusuf Eser, 75. dakikada da Ertuğrul yalman attı.
Alınan bu sonucun ardından puanını 38’e çıkartmayı başaran İskenderun Beleidye Spor, 2019-2020 sezonda da Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele etmeye devam edecek.

İskenderun Belediye Spor’un Bal Sevinci İskenderun Belediye Spor’un Bal Sevinci

Önceki İçerikHatay Kitap Fuarı Açıldı
Sonraki İçerikİSTE, 4’üncü Kuruluş Yıldönümü’nü 23 Nisan’da Kutlamaya Hazırlanıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.