Belediye Başkanı Fatih Tosyalı Her Zaman Halkımızın Hizmetindeyiz

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “her zaman halkımızın hizmetindeyiz” dedi.
31 Mart yerel seçimlerinde İskenderun belediye başkanı seçilen Fatih Tosyalı hayırlı olsun ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarda insan odaklı çalışmalar yapacaklarını ifade etti.
AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Teknik Üniversitesi görevli Prof. Ali Koç, Prof.Ergül Yaşar, Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi sekreti Yaşar Dönmez, İskenderun Kültür ve Dayanışma derneği Başkanı İsmail Deliveli ve yönetim kurulu üyeleri, Tümsiad Hatay şube Başkanı Doğan Gülsürenve yönetim kurulu üyeleri belediye başkanı Fatih Tosyalı’ya hayırlı olsun hayırlı olsun dileklerini ifade ettiler.
Ziyaretlerden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Tosyalı,daha modern ve yaşanır bir İskenderun için gece gündüz çalışacaklarını söyledi.
İlçenin sıkıntılarını mercek altına aldıklarını dile getiren Tosyalı ,bu sıkıntıların giderilmesi için gerekli girişimlere başladıklarını ve ilerleyen günlerde çalışmalar ile haberler verileceğini ifade etti.
Belediye hizmetlerinin ilçenin dört bir yanına adil bir şekilde ulaştırılacağını aktaran Başkan Tosyalı, “Bizler inşallah halkın hizmetkârı olacağız. Ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, adaletle halkımıza hizmet edecek ve ilçemizin en ücra köşelerine belediye hizmetlerini ulaştıracağız.” dedi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı Her Zaman Halkımızın Hizmetindeyiz Belediye Başkanı Fatih Tosyalı Her Zaman Halkımızın Hizmetindeyiz Belediye Başkanı Fatih Tosyalı Her Zaman Halkımızın Hizmetindeyiz Belediye Başkanı Fatih Tosyalı Her Zaman Halkımızın Hizmetindeyiz

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.