Hatay’da Sel Felaketi

Dün yaşanan sel felaketi özellikle Antakya, Defne ve Samandağ’da hayatı olumsuz etkiledi. Bir çok araç, ev ve işyeri hasar gördü.

Samandağ’da dün (17 Nisan 2019 Çarşamba) yaşanan sağanak yağmur ve dolu nedeniyle Samandağlı vatandaşlar mağduriyet yaşadı.

Samandağ ilçesinde yaşana yoğun yağışlar nedeniyle ilçede oluşan su taşkınlarını Başkan Eryılmaz, yerinde inceleyerek taşkınların oluştuğu bölgelerdeki vatandaşlar ile görüştü.

Su taşkınlarının olduğu bölgeleri ziyaret eden Başkan Eryılmaz yaptığı açıklamada;“ Dün aşırı yağışların yol açtığı su taşkınlarından etkilenen bölgelerde incelemelerde bulunduk ve hasar tespiti yaptık. Etkilenen vatandaşlarımıza tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Büyükşehir Belediyesi ve Hat-Su yetkilileriyle koordineli bir çalışma yürüterek en kısa sürede yaraları sarmaya çalışacağız.Bu bölgelerimizde benzer su taşkınlıklarının tekrar yaşanmaması için gerekli tedbirleri ilgili resmi kurumlarla birlikte almaya çalışacağız.” İfadelerine yer verdi.

Hatay’da Sel Felaketi Hatay’da Sel Felaketi Hatay’da Sel Felaketi Hatay’da Sel Felaketi Hatay’da Sel Felaketi Hatay’da Sel Felaketi Hatay’da Sel Felaketi Hatay’da Sel Felaketi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.