Doğa Koleji CodeMath Eğitim Modelini Tanıttı

Eğitime getirdiği yenilikler ve akademik başarılarla sürekli bir adım önde olan İskenderun Doğa Koleji Park Forbes AVM gerçekleştirdiği etkinlik ile CodeMath eğitim modelini İskenderun’a tanıttı.
Eğitimde fark yaratan Doğa Koleji öğretmenleri tarafından geliştirilen disiplinler arası eğitim modeli “CodeMath”, matematik ve kodlamayı buluşturarak öğrencilerin 21. yüzyıl becerilerini ve eleştirel-yaratıcı zihinsel alışkanlıkları kazandırmayı amaçlıyor.
Bu sistemle, disiplinler arası eğitim sayesinde karşılaştığı problemleri farklı yönleri ile değerlendirebilen bireyler yetiştirmek amaçlanıyor. Projede iki dersin ortak kazanımlarını öğrenciler tek bir derste ediniyor, eğlenerek öğrenip geleceğin dünyasına hazırlanıyorlar.
Kodlama eğitimi’ ile matematiği oyunlaştırarak yenilikçi bir eğitim programı haline getiren Doğa Koleji’nin bu etkinliğine ilgi büyük oldu. Gelen ziyaretçiler stantları dolaşarak eğitim modeli hakkında bilgi sahibi olup CodeMath eğitim modelini deneme fırsatı yakaladılar.

Doğa Koleji CodeMath Eğitim Modelini Tanıttı Doğa Koleji CodeMath Eğitim Modelini Tanıttı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.