AB Türkiye Büyükelçisi Christian Berger ve Beraberindeki Büyükelçi heyeti Hatay ziyaretleri kapsamında İskenderun’da

Avrupa Birliği (AB) Türkiye Büyükelçisi Christian Berger ve beraberindeki Büyükelçi heyeti Hatay ziyaretleri kapsamında İTSO’yu ziyaret ettiler.
İTSO Yönetimi tarafından kapıda karşılanan Avrupa Birliği Türkiye Büyükelçisi Christian Berger ve beraberindeki 22 ülkenin Büyükelçileri İTSO ev sahipliğinde Petek Mutfakta ağırlandı.
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz İskenderun ve bölge ekonomisi ile ilgili Büyükelçilere bilgiler verdi.
Avrupa Birliği Türkiye Büyükelçisi Christian Berger’de yaptığı konuşmasında, iyi dilek ve temennilerde bulundu.
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz Avrupa Birliği Türkiye Büyükelçisi Christian Berger’e günün anısına plaket takdim ederken, AB Türkiye Büyükelçisi Christian Berger’de İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a plaket takdiminde bulundu. ATSO Başkanı Hikmet Çinçin’in de katıldığı ziyaret sonunda AB Heyeti İTSO binası önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Avrupa Birliği Türkiye Büyükelçisi Christian Berger ve beraberindeki 40 kişilik Büyükelçi heyeti 4 gün süre ile Hatay’ın tarihi ve turistik yerlerini gezerek, çeşitli temaslarda bulanacakları belirtildi.
Avrupa Birliği (AB) Türkiye Büyükelçisi Christian Berger ve beraberindeki Büyükelçi heyetlerinin ziyaretinde, İTO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO yönetim kurulu üyeleri Müfit Tennioğlu, Raşit Özyurt, Sanem Akpınar, Mehmet Ünüvar, Hıdır Güneş, İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez yer aldı.

AB Türkiye Büyükelçisi Christian Berger ve Beraberindeki Büyükelçi heyeti Hatay ziyaretleri kapsamında İskenderun’da AB Türkiye Büyükelçisi Christian Berger ve Beraberindeki Büyükelçi heyeti Hatay ziyaretleri kapsamında İskenderun’da AB Türkiye Büyükelçisi Christian Berger ve Beraberindeki Büyükelçi heyeti Hatay ziyaretleri kapsamında İskenderun’da

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.