İSTE’li Öğretim Üyesine ‘Genç Bilim İnsanı Ödülü’

Bilim Kahramanları Derneği tarafından yedinci kez düzenlenen Genç Bilim İnsanı Ödüllerini hak kazanan bilim insanları geçen günlerde kamuoyuna açıklandı. İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mehmet Lütfi YOLA, tıp, eczacılık ve biyomedikal alanlarında yaptığı önemli çalışmaları ile ödüle layık görüldü. Bilim Kahramanları Derneği Genç bilim insanlarına kamuoyu önünde teşekkür ederek onları yüreklendirmek, geleceğin genç bilim insanlarına ilham vermek üzere verilen ödüllere, bu yıl farklı il ve üniversitelerden 6 genç bilim insanı layık görüldü.

24 Nisan 2019 Çarşamba günü İstanbul Pera Müzesi Oditoryumu’nda düzenlenecek olan tören ile 2018 yılı Genç Bilim İnsanı Ödülünü almaya hak kazanmış bilim insanları kamuoyuna tanıtılacak. Genç Bilim İnsanı Ödülü, temel bilimler ve mühendislik alanlarına katkıda bulunan, Ülkemizde bu alanların görünürlüğünün artmasına ve gelişmesine öncülük eden 38 yaşın altındaki kişilere veriliyor.

İSTE’li Öğretim Üyesine ‘Genç Bilim İnsanı Ödülü’ İSTE’li Öğretim Üyesine ‘Genç Bilim İnsanı Ödülü’

Önceki İçerikTürkiye Beyin Olimpiyatlarında Yükseliş Farkı
Sonraki İçerikİTSO Yönetimi Hatay Yapı İnşaat Gayrimenkul Fuarının açılışına katıldı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.