Denizciler Mahallesi Muhtarı Seçilen Ali Rıza Kekeç, Dualarla göreve başladı

Muhtarlık önünde yapılan dualar sonrasında halka tatlı ikramında bulunuldu

31 Mart Tarihinde yapılan Yerel seçimlerde İskenderun’un en büyük mahallelerinden biri olan Denizciler Mahallesi muhtarlığını yeniden kazanan Ali Rıza Kekeç, Muhtarlık önünde Vatandaşları davet ederek, Kur’an-ı Kerim okuttu ve halka tatlı ikramında bulundu.

İskenderun’da Muhtarları Derneği Başkanlığını da başarı ile yürüten Ali Rıza Kekeç, Dualarla göreve başlamak için, halkı muhtarlık binası önünde düzenlediği merasim ile dualarla yeniden görevine başlamanın onurunu halkı ile birlikte paylaştı.

Denizciler mahallesinin ileri gelen Hocalarından Muzaffer Şafak, Okunan Kur’an-ı Kerimin ardından dua ederek, Yeniden muhtar seçilen Alı Rıza Kekeç’e Denizcilere yapacağı hizmetleri hayırlısı ile gerçekleştirme temennisinde bulundu.

Yoğun katılımla gerçekleşen davette, Yasin-i Şerif okundu. Yapılan duaların ardından ise davetlilere tatlı ikramında bulunuldu.

Toplantı sonunda konuşma yapan Denizciler Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Kekeç, “Bizleri yeniden bu göreve seçen Denizciler halkımıza teşekkür ediyorum. Hizmetlerimize kaldığımız yerden devam etmek için var gücümle çalışacağım. Denizcilerde birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesi ve herkese, her yere eşit hizmet götürülmesi noktasında bundan önce olduğu gibi bundan sonra da 24 saat çalışacağım. Tabi bu görevimde Azalarım ile birlikte sizlere en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olacağım” şeklinde konuştu.

Denizciler Mahallesi Muhtarı Seçilen Ali Rıza Kekeç, Dualarla göreve başladı Denizciler Mahallesi Muhtarı Seçilen Ali Rıza Kekeç, Dualarla göreve başladı Denizciler Mahallesi Muhtarı Seçilen Ali Rıza Kekeç, Dualarla göreve başladı Denizciler Mahallesi Muhtarı Seçilen Ali Rıza Kekeç, Dualarla göreve başladı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.