Başkan Güven, “Halkımıza Hizmet Etmek İçin Buradayız”

Alevi Kültürünü Araştırma Derneği (AKAD) Başkanı Nihat Yenmiş ve Dernek Üyeleri, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, AKAD olarak, desteğe her zaman hazır olduklarının mesajını verdi.
Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Alevi Kültürünü Araştırma Derneği (AKAD) Başkanı ve Üyelerini makamında ağırladı. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Güven, “Hizmet noktasında elimizden gelenin fazlasını yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Biz, halkımıza hizmet etmek için buradayız. Arsuz’un gelişmesi, ulusal alanda herkes tarafından bilinen bir ilçe olması için gereken tüm çabaları sarf edeceğiz. Hep birlikte bu hedefi gerçekleştireceğiz,” dedi.
Ne zaman olursa olsun desteğe hazır olduklarını belirten AKAD Başkanı Nihat Yenmiş, “Belediye Başkanlığı görevinizin hayırlı olmasını diliyorum. Bizler de Arsuz’un gelişmesi için ne gerekiyorsa yapmaya, ihtiyaç duyulması halinde göreve hazırız, “ifadelerini kullandı.

Başkan Güven, “Halkımıza Hizmet Etmek İçin Buradayız”

Önceki İçerikEFSANE BAŞKAN MAZBATASINI ALDI
Sonraki İçerikHatay’da 91 Trafik Kazasında 1 Kişi Hayatını Kaybetti 88 Kişi Yaralandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.