Lütfü Savaş 100 Bin Oy Farkla Kazandı

Kesin Olmayan Sonuçlara göre 100 bin oy fark atan Lütfü Savaş, zafer konuşması yapmak için Antakya köprübaşın da toplanan binlerce Hataylıya seslendi.

Hatay Halkı ellerinde Türk Bayraklarıyla Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığını ikinci dönem kazanan CHP’li Lütfü Savaş’ın zaferini coşkuyla karşıladı.

Lütfü Savaş “Bugün Hatay ülkesine, bayrağına, şehrine birbirine ve sevdasına sarıldı. Bugün bizim bayram günümüz, vakur bir şekilde kutlayacağız. Bugün biz bayram yapacağız, kimseye sataşmayacağız. Önce Hatay sonra demokrasi, sonra hepiniz, hepimiz, sevgi, birliktelik kazandı ama Hatay’da bir şey vardı, sevgi kazandı, huzur kazandı. Bu mücadele sonunda sadece iki partideki bize oy veren hemşherilerimiz değil, Hatay’da bir adam olsun, Hatay’ı bir adam yönetsin, Hatay’da tarihini, kültürünü, mozaiğini, geçmişini bilen, Hatay’da insanlarımızın bütününü kucaklayan bir adam olsun diyen bütün Hataylı hemşherilerimiz bize destek verdi, hepsinden Allah razı olsun” diye konuştu.

Lütfü Savaş 100 Bin Oy Farkla Kazandı Lütfü Savaş 100 Bin Oy Farkla Kazandı Lütfü Savaş 100 Bin Oy Farkla Kazandı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.