İskenderun, ´Fatih Tosyalı´ dedi

İskenderun´Cumhur İttifakı´nın adayı AKP´li Fatih Tosyalı’yı Resmi olmayan sonuçlara göre Belediye Başkanı olarak seçti.

Seçim zaferini kutlamak için İlçe teşkilatı önünde toplanan partililerle birlikte kutlayan Cumhur İttifakının Belediye Başkan adayı Ak Partili Fatih Tosyalı coşkulu kalabalığa seslendi.

İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı ise yağan yağmura rağmen kendisini destekleyenlere, kutlamalara katılanlara teşekkür ederek “Önümüzdeki günlerde güzel bir kutlama yapmayı planlıyoruz. Şu anda yağan yağmurda kimsenin hasta olmasını istemiyorum. Ancak şunu buradan belirtmek istiyorum. Kimse kaybetmedi, İskenderun kazandı. Bundan sonra ben tüm 250 bin İskenderunlunun belediye başkanıyım, kimse benim için farklı değil, ben İskenderun’un tarihini yazmaya geldim. İnşallah bundan sonra İskenderun için hep birlikte çalışacağız. İskenderun çok daha güzel olacak” diye konuştu.

İskenderun, ´Fatih Tosyalı´ dedi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.