Öğrencilere Emniyet Kemeri Eğitimi Verildi

Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ve Altınözü İlçe Jandarma Trafik ekipleri, Altınözü Kansu İlkokul ve Ortaokulu’nda emniyet kemerinin ve trafik kurallarının önemini anlatmak üzere eğitim düzenledi.
Emniyet kemeri takmanın ve trafik kurallarına uymanın önemine dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirilen eğitime öğrencilerin yanı sıra veliler de katılım gösterdi.
EMNİYET KEMERİNİN ÖNEMİ UYGULAMALI OLARAK GÖSTERİLDİ
Emniyet kemeri takmanın ve trafik kurallarına uymanın önemine dikkat çekmek amacıyla Altınözü ilçesinde öğrenciler ile bir araya gelen Büyükşehir ekipleri, farkındalık yaratmak anlamında tasarlanan simülasyon aracı ile öğrencileri bilinçlendirdi.
İlçe Jandarma ekiplerinin yer aldığı eğitimde öğrencilere, simülasyon aracı izletilerek emniyet kemerinin ne kadar hayati bir önem taşıdığı uygulamalı olarak gösterildi. Öğrencilere trafik kurallarını da anımsatan HBB ekipleri, karşıdan karşıya geçişler, emniyet kemeri ve ilk yardım hakkında bilgiler verdi.

Öğrencilere Emniyet Kemeri Eğitimi Verildi Öğrencilere Emniyet Kemeri Eğitimi Verildi

Önceki İçerikBaşkan Culha, “Bütçeye Göre, Artı Parayla Biz Bu Belediyeyi Teslim Ediyoruz”
Sonraki İçerikBaşkan Savaş,“Kimseyi Ayırmadan Bu Şehre Hizmet Ettik”
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.