Mete Aslan , Sizin sülaleniz, servetiniz, dünyanız beni satın almaya yeter mi

Seçimlere sayılı günler kala günde iki miting yaparak sevenleri ile buluşan Mete Aslan Bekbele ve Kurtuluş Mahallesinde kalabalık bir seçmen kitlesine konuştu.

Bekbele’nin 1 Nİsan’dan sonra hizmetle tanışacağını söyleyen Aslan, Ankara dayatmalarına iyi bir ders vereceğini söyledi.
Hakkında çıkan çekilecek iddialarına da sert tepki gösteren Mete Aslan,” Bugün son rakam 5 milyondu. Güya ben para alıp çekilecekmişim. Sizin sülaleniz, servetiniz, dünyanız beni satın almaya yeter mi. Sonra da son iki gün kala kalp krizi bahanesi ile çekileceğim iftirasını atıyorlar. Papaz zorda. Dengeleri bozuldu. Cumhurbaşkanından sonra şimdide eski bakanları getirmeye başladılar. Bir arkadaşım camii de konuşmalara tanık olmuş. Eski bakanlardan Abdulkadir Aksu’ya gelen bir telefona İskenderun’da olduğunu Fuat beyin kardeşinin belediye başkanı adayı olduğunu Mete Aslan adından bir adamın seçimi zorladığını zor durumda oldukları için yardım istedikleri için İskenderun’a geldiğini söylemiş.

Mete Aslan İskenderun ittifakının adayı. Cumhur ve Millet ittifaklarının dayatmalarına karşı dimdik duran İskenderunluların adayı. Korkunun ecele faydası yok, seçimi alıyoruz ve İskenderun’nun bir 5 yıl daha kaybetmesine müsaade etmeyeceğiz. Sizlerden ricam duyduklarınıza inanmayın. Allah’ın izni sizlerin de desteği ile bu seçimden zaferle çıkacağız.

İskenderun ile dalga geçiyorlar. Ben bugün sizin kafanıza 250 gr çay atmayacağım. Sizi bu kadar aşağılayacak adam değilim. Zaten 250 gr çay dağıttılar o da 200 gr çıktı. İskenderun ile dalga geçmek neymiş 31 Mart günü akşamı Ankara’ya göstereceğiz. Ankara’nın bu dayatma adaylarına geçit vermeyin. Sizlerin destekleri ile bu ittifak modeli tüm ülkede rol model olacak.” dedi.

Mete Aslan , Sizin sülaleniz, servetiniz, dünyanız beni satın almaya yeter mi

Demokrat parti Adayı Mete Aslan, Kurtuluş mahallesinde her yaptığı konuşmada, “Kurtuluş mahallesi zaferin fitilini ateşledi Pazar günü zafer bizim” dedi.

Miting alanında toplanan kalabalığa seslenen Mete Aslan, “İskenderun’un küçültmek için ne gerekiyorsa yaptılar. Büyükşehir yasası ile bütçesi ve yetkileri de elinden alındı. Bu imkansızlıklar içinde bile biz halka hizmet etmesini biliriz. İskenderun’da 15 yılda yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı. Bana projelerin neler diyorlar. Benden sonra ne yapıldı diyorum hiç bir şey diyorlar. O halde kaldığımız yerden devam edeceğiz diyorum. Bundan daha önemli proje olur mu. yarım kalan hizmetlerim var. İlk günden başlayıp 5 yılda İskenderun’un uzun yıllarını kurtaracağız. 10 yıl boşa gitti bari 5 yıl da yeniden bu şehri ayağa kaldıralım. Eskiden sabahlara kadar kadınlarımız sahilde yürürdü. Şimdi çıkamıyoruz diyorlar. Neden çıkamıyorsunuz kardeşim. O sahil ve bu şehir sizin. Siz sahip çıkmazsanız kim sahip çıkacak. Biz Suriyelileri savaştan kurtarmak için aldık. Bunlar sığınmacı ise kamplarda kalsın. Hadi kadın ve çocukları anladık da bu gençler ne yapıyorlar burda. Mahallelerde muhtar adayı olmaya başladılar. Siz komşunuza 50 lira için evinizi kiraya vermeyip Suriyeliye veriyorsanız kusura bakmayın Suriyelileri şikayet etmeye hakkınız yok. Sahilde rahatsızlık veriyorlarmış. Verdirme kardeşim. Kimin sahilinde kime rahatsızlık veriyorlar. Ben bunun mücadelesini vereceğim ancak arkama baktığımda gölgemi değil sizleri de göreyim. Büyükşehir belası var başımızda. Yetki karmaşası yaşıyoruz. Ben giderim belediye başkanına İskenderun’un acil sorunlarını önüne koyarım. Kibarca rica ederim. Yapmazsa yetki isterim. Sen çok yoğunsun madem o zaman bize yetki ver biz yapalım derim. Onu da vermezse kusura bakmasın ne büyükşehir tanırım ne de başka şey. Oraya İskenderun belediyesi imkanları ile girerim ve çözerim. Kalkıp Antakya’dan bizi dövmeye gelecek halleri yok. İskenderun’da hizmet mücadelesi verirken sizlerin de desteğine ihtiyacım var. Bu arada mahallenizin insanı Sabit Tanın kardeşime buradan bir kez daha geçmiş olsun diliyorum. Sizlere muhtar olarak hizmetleri oldu. Allah’ın izni ile kısa süre içinde sağlığına kavuşacak ve aramıza dönecek” dedi.

Mete Aslan , Sizin sülaleniz, servetiniz, dünyanız beni satın almaya yeter mi Mete Aslan , Sizin sülaleniz, servetiniz, dünyanız beni satın almaya yeter mi Mete Aslan , Sizin sülaleniz, servetiniz, dünyanız beni satın almaya yeter mi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.