Fatih Tosyalı, “Muhteşemsin Sarıseki! Bu coşku, bu heyecanınız ile İskenderun’u birlikte yöneteceğiz

Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı’nın, Sarıseki Mahallesi’nde düzenlediği mitinge vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Sarıseki halkının yoğun sevgi gösterileriyle karşılanan Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Muhteşemsin Sarıseki! Bu coşku, bu heyecanınız ile İskenderun’u birlikte yöneteceğiz. Dualarınızla, Allah’ın izniyle 31 Mart’ta zafer bizim olacak” dedi.Türkiye Varlık Fonu A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun OSB Başkanı Ayhan Tosyalı, Cumhur İttifakı Belen Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, AK Parti İlçe Başkanı Av. Abdülkerim Güven, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt ve parti yönetiminin katıldığı miting renkli görüntülere sahne oldu.Belediye Meclis Üyesi Bülent Özer’in ev sahipliğinde gerçekleşen mitingde, Sarıseki halkı, Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı’yı bağrına bastı.‘HEP BİRLİKTE İSKENDERUN OLDUK’Platforma eşi Arife Tosyalı ile birlikte çıkan Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Cumhur İttifakı’na gönülden destek veren Sarısekili hemşehrilerim, bugün bu miting ile hem bize hem de tüm Türkiye’ye sahip çıkıyorsunuz. Biz sizleri seviyoruz, güveniyoruz, 31 Mart’ta İskenderun’da sandıkları patlatacağız ve rekor oyla Büyükşehir’de İbrahim Güler Başkanımızı, Belen’de İbrahim Gül başkanımızı, İskenderun’da bizleri zafere taşıyacağız” dedi.
Tosyalı, ”Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır diyerek ilelebet yaşayacak. Cumhur İttifakı’nın gücünü ve milletin gönlünde büyük bir teveccüh ile yer bulduğunu net bir şekilde ortaya koyan tüm Sarısekili gönül dostlarımıza, İskenderunlu hemşerilerimize Rabbim bizleri layık kılsın. Tevazu, samimiyet, gayret ile Memleket İşi Gönül İşi diyerek çıktığımız bu kutlu yolda bizlere yol arkadaşı olan kardeşlerim iyi ki varsınız. Bu gün bir olduk, iri olduk, diri olduk hep birlikte İskenderun, hep birlikte Hatay olduk” dedi.‘HERKES VİCDANINA DANIŞACAK’Belen Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül ise, “Yerel seçimlerdir esas olan, ama biz biliyoruz ki tüm dünyada oynanan oyunlarda Türkiye’ye biçilen bir rol vardı. Bu rolü Sayın Bahçeli ve Sayın Erdoğan yerle bir etti. Milletiyle beraber darbelerin karşısında durdu. Sistemi değiştirdi, güçlü yönetimi inşa etti. Göreceksiniz 1 Nisan sabahı gülen taraf çalışan taraf olacak. CHP, partilerini Gazi Mustafa Kemal’in partisi olmaktan çıkartıp, bambaşka bir yere getirdi. Bugün ‘bağımsızlık, milliyetçilik, halk’ diyenler Cumhur İttifakı’nda ama ‘HDP ile omuz omuza yürüyeceğiz’ diyenler, Türkiye’yi Avrupa’ya şikayet edenler maalesef onların yanında. İyi Parti de bunlara omuz veriyor. O yüzden diyorum herkes vicdanına, aklına bir daha danışacak” ifadesini kullandı.

Fatih Tosyalı, “Muhteşemsin Sarıseki! Bu coşku, bu heyecanınız ile İskenderun’u birlikte yöneteceğiz Fatih Tosyalı, “Muhteşemsin Sarıseki! Bu coşku, bu heyecanınız ile İskenderun’u birlikte yöneteceğiz

Önceki İçerik1 Nisan Pazartesi Tatil Edildi
Sonraki İçerikMeteoroloji Haftasonu İçin Uyardı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.