Şahutoğlu; “Desteğinizle Zafere Emin Adımlarla Yürüyoruz”

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu’nu davullarla karşılayan Denizciler Mahallesi sakinleri sloganlarla, zafer nidalarıyla adeta 31 Mart zaferi kutlamalarına erken başladı.
Havai fişeklerin geceyi aydınlattığı mitinge, Savaş ve Şahutoğlu’nun yanı sıra CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, İyi Parti İlçe Başkanı Zafer Kıvrak, CHP ilçe yöneticileri, kadın kolları, gençlik kolları, belediye meclis üyesi adayları, partililer katılım gösterdi.
Binlerce kişinin katılım gösterdiği adeta zafer kutlaması gibi geçen mitingde ilk olarak konuşan CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin; “Yoksulluk ve yoksunluğu yok etmek için buradayız. Devleti yeniden ‘Baba’ yapmak için, hiç kimseye muhtaç olmamak için, herkesi özgürleştirmek, eşit yurttaşlık için, adalet için geliyoruz. Yönetimde vicdanı tesis etmeye geliyoruz. Onların ayrıştırma politikalarına inat birbirimize sarılacağız. Birbirimize sarıldığımız gibi şehrimize sarılacağız. Şehrimize sarıldığımız gibi bir adımında adayımız Dr. Yılmaz Şahutoğlu’na, ikinci adımında Doç. Dr. Lütfü Savaş’a sarılacağız” diye konuştu.
‘Bu şehrin Başkanı Yılmaz olacak’ sloganlarıyla konuşmasına başlayan CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu; “Bu kalabalık, gözlerinizdeki bu ışıltı, bu coşku bize adeta 31 Mart zaferini müjdeliyor. Teşekkürler Denizciler. Desteğinizle zafere emin adımlarla yürüyoruz. Hepinizi 31 Mart gecesi Atatürk Anıt Alanında yapacağımız zafer kutlamalarına bugünden davet ediyorum” diye konuştu.
Yaptıkları saha çalışmalarında memleketin ve insanlarımızın durumunu çok net gördüklerini ifade eden Şahutoğlu; “Birileri ısrarla bu seçimi siyasi mindere çekmeye çalışıyor. Bu seçimin İskenderunlulara, Hataylılara hak ettikleri hizmetleri getirmenin seçimi olduğunu unutturmaya çalışıyorlar. Uzun zamandır saha çalışmaları yapıyoruz. İnsanlarımızın mutsuzluğuna ve huzursuzluğuna birebir tanıklık etme şanssızlığını yaşadık. İnsanlarımız bu şehirde, bu ülkede mutsuz, gençlerimiz yarınlarından umutsuz. Bu yüzden bu seçim kampanyasını yürütürken İskenderun’da çalışmalarımızı başlattığımız ilk günden itibaren son derece etik, ahlaki ve ilkeli davranmaya özen gösterdik. İlk günden itibaren şehir insanımızı ayrıştırmamaya, kutuplaştırmamaya özellikle de ötekileştirmemeye ciddi bir özen gösterdik. Çünkü biz Türkiye’ye ve dünyaya, medeniyetiyle, barışıyla kardeşliğiyle, hoşgörüsüyle model kent oluşturmuş bir şehrin evlatlarıyız. Her alanda olduğu gibi siyasi arenada da bu yönde bize yakışanı yapacağız dedik ve ilk günden itibaren de hiç bir adayla, hiçbir partiyle bel altı vuruşlar yapmadık, etik dışı davranmadık, 31 Mart gününe kadar da davranmamaya özen göstereceğiz. Çünkü bizim bu şehirde öncelikli olarak barışa, birliğe, kardeşliğe ihtiyacımız var. Bu şehirde huzurlu bir yaşama ihtiyacımız var. Bunu elbette ki sizlerle birlikte yapacağız. Biz her defasında şunu söylüyoruz; hiçbir makam, hiçbir mevki, hiçbir gelecek kaygısı bu şehrin barışından, birliğinden, beraberliğinden daha önemli olmadı bizim için bundan sonra da olmayacaktır. Biz birlikte mücadele edeceğiz, birlikte kazanacağız” şeklinde konuştu.
‘Lütfü Savaş Efsane’ şarkısı eşliğinde konuşmasına başlayan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş; “Bir efsane şarkısı daha yazdırmak sizin elinizde” diyerek İskenderun Belediyesi için Dr. Yılmaz Şahutoğlu’na destek istedi.
Hatay’ın vizyonunu, dün olduğu gibi yarın da yükseltmek için canla başla çalışacaklarını kaydeden Başkan Savaş; “Biz, birlikte güzeliz. Biz, birileri gibi ayrım yaparak hizmet etmiyoruz, oy istemiyoruz. Yönü Ankara’ya dönük, Türk Bayrağının altında huzurla yaşayan, vatandaşlık görevini yerine getiren herkesin oyuna talibiz. Kimseyi ayırmadan, ayrıştırmadan hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Şahutoğlu; “Desteğinizle Zafere Emin Adımlarla Yürüyoruz” Şahutoğlu; “Desteğinizle Zafere Emin Adımlarla Yürüyoruz” Şahutoğlu; “Desteğinizle Zafere Emin Adımlarla Yürüyoruz”

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.