Payas Saadet Partisi Recep Baysal Mitingine Yoğun ilgi

Saadet Partisi Payas Belediye Başkan adayı Recep Baysal, seçim çalışmaları kapsamında İstiklal Mahallesi Değirmen Çarşı’da miting yaptı.

Büyük katılım ve coşkuyla gerçekleşen mahalle mitinginde Saadet Partisi GİK üyesi Doç.Dr. Necmettin Çalışkan, Saadet Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Yıldız da birer konuşma yaptı

Payas Belediye Başkan adayı Recep Baysal meşaleler ve sloganlar eşliğinde yaptığı konuşmada;

“Burada belediye çalışanları veya fabrikası tarafından zorla mitinge getirilen insanlar yok; cesur yürekli ve gönüllü insanlar var.
Biz projelerimizi postayla, kargoyla göndermiyoruz. Ev ev geziyoruz, vatandaşımızın gülen yüzünü görmek ve yüzünü güldürmek için geliyoruz. Biz, ulaşılamayan bir belediye başkanı olmayacağız. Kapımız da gönlümüz de her zaman açık olacak.

5 yıldan beri masal dinliyorduk. Hizmet vermemek için her belediye diğerini suçluyordu. Şu anda son bir aydan beri gece gündüz yapılan çalışmalar var. Madem şimdiye kadar size hizmet yaptırtmıyorlardı, peki şimdi mi izin verdiler. Biz seçimden seçime hizmet etmeyeceğiz. Seçimleri kazanmak için akıl almaz vaatlerde bulunmayacağız. Seçimleri kaybedeceğini anlayınca, “İhtiyacı olanlara ev vereceğiz, bize gelin başvurun” diye kimseyi kandırmayacağız.

Geçen seçim %32 oy aldık ve bizim başka partiye katılacağımız söyleniyor. İnsanda biraz akıl fikir olur, izan vicdan olur. Recep Baysal tek başına yoluna devam edecektir, hiçbir partiye geçmeyecek veya destek vermeyecektir. Bu herkes tarafından böyle biline” diye konuştu.

Büyükşehir Adayı Av. Ahmet Yıldız da Buraya kadar gelerek bizlere destek veren tüm gönül dostlarımıza teşekkür ediyorum. Kardeşliğe çok ihtiyacımız var. Kardeşlik mitingimiz hayırlara vesile olsun. Payas halkımız bu güne kadar çok oyalatıldı. Payas’ımız, Hatay’ımız belediyecilik anlamda geride kaldı. Adayımız Recep Baysal ile artık yeter diyoruz ve Payas’ımız hak ettiği yerlere gelecek” dedi.

Saadet Partisi GİK Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan ise “Bu ekimizle beraber Payas’ımızın kronikleşmiş sorunlarını çözmeye geliyoruz. Recep Baysal başkanımızın zaferinin ayak seslerini duyuyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada gidilmedik ev sıkılmadık el bırakmadan zafere koşacağız. Payas, Recep Baysal ile gerçek anlamda hizmete kavuşacak. Seçimleri ülkenin ölüm kalım savaşı gibi gösterenlere bakmayın. Bu bir yerel seçimdir. Payas halkı kardeştir. Bu güne kadar kardeşçe yaşadı bundan sonra da kardeşçe yaşayacaktır. Biz herkesi kucaklamaya devam edeceğiz. Ayrıştırmayacağız. 31 Mart bayramınız kutlu olsun” şeklinde konuştu.

Payas Saadet Partisi Recep Baysal Mitingine Yoğun ilgi Payas Saadet Partisi Recep Baysal Mitingine Yoğun ilgi Payas Saadet Partisi Recep Baysal Mitingine Yoğun ilgi Payas Saadet Partisi Recep Baysal Mitingine Yoğun ilgi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.