Asaf Güven’den ‘Büyük Arsuz Mitingi’ne davet

CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Dr. Asaf Güven, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Lütfü Savaş’ın katılımıyla düzenlenecek olan Büyük Arsuz mitingine yüreği Arsuz için atan herkesi davet etti.
27 Mart 2019 Çarşamba günü saat: 20.00’de Yükseliş Koleji önünde yapılacak olan Büyük Arsuz mitinginde Arsuzlularla birlikte umudun ışığını yakacaklarını söyleyen Güven, tek vücut olarak büyük mitingde biraraya gelecek herkesin Arsuz’un Cumhuriyetçi, çağdaş, modern, demokrasiden ve adaletten yana tavrını bir kez daha ortaya koyacağını ve bunu da sandığa yansıtacağına inandığını ifade etti.
Hatay Büyükşehir Belediyesini de, Arsuz Belediyesi’ni de kazanacaklarına inandığını söyleyen Asaf Güven, demokrasi şöleni şeklinde gerçekleşecek olan Büyük Arsuz Mitingi’nin aynı zamanda 31 Mart zaferinin de provası olacağını belirterek, tarihi mitinge, seçimde tarih yazacak olan bütün Arsuzluları beklediğini söyledi.

Asaf Güven’den ‘Büyük Arsuz Mitingi’ne davet

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.