İbrahim Güler, Arsuz OY VERSENİZ DE VERMESENİZ DE HİZMETE DOYACAKSINIZ

Hatay Büyükşehir Başkan Adayı İbrahim Güler Arsuz Mitinginde tüm Hatay’a net mesaj: Oy verseniz de vermeseniz de tüm Hatay hizmete doyacak. Çünkü Hatay bizim sevdamız.

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler, AK Parti Milletvekili Abdülkadir Özel, Cumhur İttifakı Arsuz Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt ve Ak Parti ve MHP ilçe başkanları, kadın kolları ve gençlik kolları ile birlikte bir çok partilinin katıldığı Arsuz Karaağaç Mitingi adeta bir bayram havasında coşku ve heyecan ile gerçekleşti.

31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan kritik yerel seçimlere doğru az zaman kala çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiren Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler Arsuz mitinginde yaptığı konuşmada vatandaşı ne oy verdin de ne hizmet istiyorsun diyerek azarlayan, seçmenine tepeden bakan anlayışı sandığa gömeceklerini belirterek biz millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geliyoruz. Belediye hizmetleri lutüf değil Belediye başkanının asli görevidir. Ne yazık ki bu millet 5 yıldır bu zihniyetten çok çekti. Oy veren de hiçbir hizmet alamadı. Ben inanıyorum ki çantada keklik gördükleri ancak hiç hizmet götürmedikleri vatandaşlar da 31 Mart’ta sandıkta gereken dersi verecektir.” dedi.

OY VERSİN VERMESİN HERKESE EŞİT HİZMET

Güler, “Biz Cumhur İttifakı’na oy versin veya vermesin tüm vatandaşlarımıza tüm ilçelerimize hizmet götüreceğimizin sözünü veriyoruz. Çünkü biz Hataylıyız, Hatay’ı seviyoruz. Antakya’yı İskenderun’u imar ederken Samandağ’ın Arsuz’un bu terkedilmişlik haline gönlümüz razı gelir mi? Biz millete efendi olmaya deil hizmetkar olmaya geliyoruz. açıklamasında bulunarak tüm Hatay için çok güzel projeler hazırladıklarını” vurguladı.

ÇOCUKLAR GİBİ ENGELLİYORLAR DİYE AĞLAYAN ZİHNİYETİN SONU 31 MART
Coşkulu Arsuz Mitinginin ardından İskenderun Yıldırımtepe ve Buluttepe’li vatandaşlara hitap eden Güler’e Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Türkiye Varlık Fonu A.Ş. YK Üyesi Fuat Tosyalı ve teşkilat üyeleri eşlik etti.
‘Cumhur İttifakı’na 24 Haziran’da sahip çıktınız Rabbim size 31 Mart’ta hizmetkar olmayı nasip etsin’ diyerek konuşmasına şu sözlerle devam eden Güler, “Geride kalan 5 yıllık süreyi boşa geçmiş sayıyoruz.
Önümüzdeki 5 yıl için Hatay için büyük hedeflerimiz var. Önceliğimiz altyapı olacak. Altyapı olmadan çalışma yapmak, sadece sizleri kandırmak olacaktır. Artık sürekli bahane üreten, engelliyorlar diye çocuklar gibi ağlayan zihniyetin sonu geldi. Biz size adam gibi hizmet etmeye geliyoruz” dedi.

BELEN’İN DE KARARI CUMHUR İTTİFAKI

Gövde gösterisine dönüşen Belen mitinginde Cumhur İttifakı’na ve başkan adaylarına gösterilen büyük sevgi ve coşku BELEN halkının kararını verdi şeklinde yorumlandı.

Arsuz, İskenderun ortak mitinglerin ardından Belen Sarımazı’ya geçen İbrahim Güler, burada havai fişeklerle, davul zurnayla karşılandı.
Görkemli Belen mitingi, Başkan adayı İbrahim Güler’le birlikte Cumhur İttifakı Belen Belediye Başkan adayı İbrahim Gül, MHP ve AK Partili Milletvekilleri Lütfü Kaşıkçı ve Abdülkadir Özel’e gösterilen büyük ilgi adeta zaferi şimdiden kutluyormuş havasında gerçekleşti.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE İHALE UYARISI
Güler, hem büyükşehirde hem Belen Belediyesinde Cumhur İttifakı’nın sancağını burçlara dikeceklerini kaydederek, yangından mal kaçırır gibi seçime az kala ihalelere çıkan CHP’Lİ Büyükşehir Belediyesine uyarıda bulunarak bu yanlıştan dönülmesini seçildikten sonra tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyenlerden hesap soracağı sözünü verdi.

İbrahim Güler, Arsuz OY VERSENİZ DE VERMESENİZ DE HİZMETE DOYACAKSINIZ İbrahim Güler, Arsuz OY VERSENİZ DE VERMESENİZ DE HİZMETE DOYACAKSINIZ

Önceki İçerikMete Aslan,İskenderun ittifakı Ankara’ya ders verecek
Sonraki İçerikŞahutoğlu; “Coşkulu Karşılamalarınız 31 Mart Zaferinin Açık Habercisi”
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.