CHP Adayı Şahutoğlu, Ata’nın Huzurunda Söz Verdi; “İskenderun Mutlu Yarınlara Kavuşacak”

İskenderun Sahil bandında, meclis üyesi adayları, ilçe örgütü ve kalabalık partili topluluğu ile yürüyüş yapan Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, Atatürk Anıtı önünde İskenderun’u hak ettiği mutlu yarınlarına kavuşturacağına dair söz verdi.
CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, hafta sonunu sahil şeridinde değerlendiren bölge halkıyla selamlaşarak kucaklaştı. Sahilde bulunan ve şehrin sembolü olan Atatürk Anıtı önünde İskenderun’u hak ettiği mutlu yarınlara kavuşturacağının sözünü veren Şahutoğlu, Ata’nın huzurunda 1 Nisan’ın provasını yaptıklarını dile getirmesi akabinde kendisine eşlik eden kalabalık toplulukta coşku yarattı.
Yürüdüğü sahil bandı boyunca güler yüzle ve büyük sevgiyle karşılanan Şahutoğlu, iskele üzerinde balık tutan vatandaşlara halini sordu, üzerinde kendisinin resmi bulunan kırmızı balonları çocuklara hediye etti, enstrümanlarla İzmir Marşını söyleyen gençlere eşlik etti. Sahil Yürüyüşü esnasında Belediye sosyal tesislerini ve kafeleri de ziyaret etmeyi ihmal etmeyen Şahutoğlu, vatandaşlarla tek-tek tokalaşarak destek istedi. Yol boyunca karşılaştığı gençlere de başarılar dileyen Şahutoğlu, onlara İskenderun’un geleceğinde kendilerinin de söz sahibi olacaklarını söyledi ve onlardan da destek istedi.
Mustafa Kemal Mahallesinde de Coşkuyla Karşılandı
Gün içinde Mustafa Kemal Mahallesinde semt pazarını ve esnafları da ziyaret eden Şahutoğlu, burada da coşkuyla karşılandı. Mahallede, meclis üyesi adayları, ilçe örgütü ve partililerle gerçekleştirdiği saha çalışmasında vatandaşların yakın ilgisiyle karşılanan Şahutoğlu, balkonlarından kendisini alkışlarla karşılayan mahalle sakinlerine alkışla karşılık verdi.

CHP Adayı Şahutoğlu, Ata’nın Huzurunda Söz Verdi; “İskenderun Mutlu Yarınlara Kavuşacak” CHP Adayı Şahutoğlu, Ata’nın Huzurunda Söz Verdi; “İskenderun Mutlu Yarınlara Kavuşacak” CHP Adayı Şahutoğlu, Ata’nın Huzurunda Söz Verdi; “İskenderun Mutlu Yarınlara Kavuşacak”

Önceki İçerikSağlıkta ‘Gelişim’ 14. Yılında
Sonraki İçerikFatih Tosyalı, Bekbele’de ki dev mitingde başkan gibi karşılandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.