Mete Aslan, Çay Mahallesi Sizi 31 Mart akşamı zaferimizi kutlamaya davet ediyorum dedi

Belediye Başkanlığı döneminde yeniden bir mahalleye dönüştürdüğü Çay mahallesinde seçmenleriyle buluşan Mete Aslan büyük bir coşku ile karşılandı.
Bu mahallenin bir zamanlar berbat bir yer olduğunu, insanların geçemez bir durumda olduğu yer olduğunu hatırlatan Mete Aslan, “Çay mahallesini yeniden düzene soktuk. Bir bulvar açtım benden sonra bir bulvar dahi açamadılar. Her gittiğim mahallede soruyorum benden sonra geçen 10 yılda mahallenize ne yapıldı diye. Hepsi bir şey yapılmadığını söyledi. Çay mahallesine de soruyorum benden sonra ne yapıldı. İçme suyunu Payas’a kadar getirdim daha buraya getiremediler. Arıtma tesisi kurdum üstüne fabrika kuruyorlar. Biri de belediye başkan adayı. Ağabeyi Varlık fonunda ülkenin varlıklarını satmakla yetkili. Kardeşi de burada belediye yönetecekmiş. Ne cumhur ne de millet ittifaklarının adaylarının kişilikleri ile bir sorunum yok. Bu memleketin çocukları. Ama belediyecilik yapamazlar. Öğrenene kadar 5 yıl geçer. Ben de demir üretemem doktorluk yapamam. Ama iyi bir belediyeciyim. Kalabalıkta kadınların yoğunluğunu görüyorum. Zaten bana seçimi siz bayanlar kazandıracaksınız. Her gittiğim yerde söylüyorum benim hakkımda iftiralar yalanlar uyduruyorlar. Sakın inanmayın. Telefon numaramı veriyorum hakkımda ne duyarsanız beni arayın sorun. Seçim günü de bildiri dağıtıp çekildiğim yalanını uydururlar. Çok çekilmek istiyorlarsa buyursun onlar çekilsin. Biz Allah’ın izni ile seçimi kazanacağız. Son gün anıt alanındaki final mitinginde kalabalığı gördüklerinde o gece seçimden çekilebilirler. İskenderun ittifakı sizin ittifakınız. Ankara’dan tayin edilen adaylarla bu memleket yönetilmez. Renkli kağıtlara proje diye sizleri kandırmalarına izin vermeyin. O projeleri hazırlayanlar İskenderun’u bilmez, hazırlatanlar da bilmez. Çay mahallesi ile Kurtuluş mahallesi sınırlarını sorsanız gösteremezler. Belediyecilik bir meslektir. Bu duygu ve düşüncelerle sizleri önce 30 Mart günü büyük mitingimize daha sonra da 31 Mart akşamı zaferimizi kutlamaya davet ediyorum” dedi.

Mete Aslan, Çay Mahallesi Sizi 31 Mart akşamı zaferimizi kutlamaya davet ediyorum dedi Mete Aslan, Çay Mahallesi Sizi 31 Mart akşamı zaferimizi kutlamaya davet ediyorum dedi Mete Aslan, Çay Mahallesi Sizi 31 Mart akşamı zaferimizi kutlamaya davet ediyorum dedi Mete Aslan, Çay Mahallesi Sizi 31 Mart akşamı zaferimizi kutlamaya davet ediyorum dedi

Önceki İçerik‘Cumhur İttifakı Gönüller Buluşması’ Programı Gerçekleşti
Sonraki İçerikHatay’da 1.107 araç sürücüsüne idari para cezası kesildi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.