Ey Lütfü Savaş 10 Milyonluk Çiçeği Ne Yaptın

Cumhur İttifakı HBB adayı İbrahim Güler “Lütfü Savaş, iki ayda 10 Milyonluk çiçek faturası kesmiş. HATSU işçileri maaşını alamazken bu kadar çiçek faturası hak yoluna harcanmış olabilir mi? İşte bunun ve diğer tüm yolsuzlukların hesabını 31 Mart’tan sonra bizzat ben soracağım” açıklamasında bulundu.

Cumhur İttifakı HBB Adayı İbrahim Güler ve beraberindeki heyet ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında Antakya Haraparası Ayakkabıcılar Çarşı esnafını ziyaret ettiler.

Güler, ülkenin genel gündemine değinerek, Recep Tayyip Erdoğan’ın ya da Devlet Bahçeli’nin iktidar sorunu olmadığını, ama bu ülkenin beka meselesi olduğuna dikkat çekti; “Son 250 yılın en güçlü dönemini yaşıyoruz. Bizleri bu ülkenin başına bela olmak isteyenler de izliyor. Yeni Zelanda’daki Müslümanlar da umudunu Türkiye’ye bağlamış dünyadaki tüm Müslümanlar da izliyor. Bu seçim bunun için önemli” dedi.

‘Müthiş potansiyeline rağmen Hatay’dan marka çıkartamadık’ diyen Güler, “Biz sadece sorunlarıyla boğuşan bir kent tablosu çizdik. Örneğin Türkiye’de üretilen erkek ayakkabısının % 40 burada üretiliyor. Ama bunu kimse bilmez. Ne yazık ki Hatay’da ayakkabıcılığı tanıtamadık” dedi.

Hatay HBB başkanı CHP’li Savaş’a seslenen Güler, “Milletin hakkını nasıl olur da çarçur edersin? Bu hak bir gün boğazına kılçık olur takılır. Son iki ayda yaptığı usulsüzlüklere bakınız. Milletin parası ile seçim çalışmalarına giren bir belediye den ne hayır gelir?

BÜYÜKŞEHİR 2 AYDA 10 MİLYONLUK ÇİÇEK FATURASI KESMİŞ

‘’HBB Başkanı Lütfü Savaş, iki ayda 10 Milyonluk çiçek faturası kesmiş. HATSU işçileri maaşını alamaz iken bu kadar çiçek faturası sizce hak yoluna harcanmış olabilir mi? Bir belediye 15 ilçesi sıkıntılı, birçok ihtiyacı karşılanmamış iken bu kadar çiçek ile ne yapmayı düşünmüş olabilir? İşte bunun ve diğer tüm yolsuzlukların hesabını bizzat ben soracağım” sözlerini işaret etti.

Ayakkabıcılar çarşısı ziyaretinin ardından HAGİAD’ı da ziyaret eden Güler, burada Cumhur ittifakına destek istedi. “Birleşerek güçleneceğiz. Üreterek zenginleşeceğiz ve bu kenti büyüteceğiz. Tarım, turizm, sanayi, lojistik, teknolojide, sanat ve sporda büyüteceğiz, Üniversite sayımızı çoğaltacağız. Ulaşımı çözeceğiz dedi.
Sanayimizin potansiyeli ortada. Yaş meyve sebze pazarı, mobilya sektörü burada. İstanbul’dan sonra en büyük lojistik merkezi Hatay ama ne acıdır ki Türkiye’nin bundan haberi yok. Büyüyebilmek sağlıklı bir kent olabilmek için İlçe, büyükşehir ve hükümet ayağını sağlıklı bir şekilde kurgularsak kim kazanacak? Hatay kazanacak” diye konuştu.

OVAKENT’TE BAŞKAN GİBİ KARŞILANDI

AK Parti Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, İlçe Başkanı Emrullah Gülen, Antakya Belediye Başkan Adayı İzzettin Yılmaz ve teşkilat üyeleri ile birlikte Ovakent’te Afgan asıllı vatandaşlarla da bir araya gelen AK Parti Büyükşehir Başkan Adayı Güler, Hatay için hazırladıkları dev projeleri de paylaşarak Cumhur İttifakı’na destek istedi. Ovakent’teki vatandaşların yoğun ilgi ve coşkusu yaklaşmakta olan yerel seçim öncesi Ovakent’in kararını gösterir nitelikteydi.

Ey Lütfü Savaş  10 Milyonluk Çiçeği Ne Yaptın Ey Lütfü Savaş  10 Milyonluk Çiçeği Ne Yaptın

Önceki İçerikHatay Fen Lisesi Kariyer Günleri’nde İSTE Rüzgârı Esti
Sonraki İçerikOtobanda Tüp Yüklü Kamyonet Devrildi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.