Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Lütfü Savaşa Sert Yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı’nın “Oy yoksa, hizmet yok” sözlerini eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Partili adayları uyararak “Benim belediye başkanım böyle derse kusura bakmasın kapıya koyarız” ifadesini kullandı.

CHP’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın “Oy yoksa yol da yok” sözlerini hatırlatan Erdoğan, “Böyle kibir kulelerinden asla olmadık. Benim bir belediye başkanım böyle dese, kusura bakmasın kapıya koyarız. Bu tür adımları attık.” diye konuştu.

Sadece AK Parti’ye oy verenlerin değil 81 vilayetin her biri, 82 milyonun her bir ferdi için çalıştıklarını vurgulayan Erdoğan, “Kırıkkaleli vatandaşlarımızın derdini de Hakkari’deki kardeşimin sorununu da Ankaralı hemşehrimin sıkıntısını da kendi meselemiz olarak gördük. Sandıkta verilen görevin hakkını, sahada ter dökerek, koşarak, koşturarak ödemeye gayret gösterdik. Sizin güveninizi, emanetinizi, teveccühünüzü boşa çıkarmamak için gece gündüz demeden mücadele ettik.” dedi.

“Buradan bize oy versin vermesin, her bir kardeşimin şunu çok iyi bilmesini arzu ediyorum. Bilhassa diğer partilere gönül vermiş vatandaşlarımın dikkatini buraya özellikle çekmek istiyorum. Siyaset özünde rekabettir, bir hizmet yarışıdır ama yalan değildir. Yalandan daha büyük bir felaket olmaz. İşte ben Hatay’da 6 tane baraj yaptığımızı söylüyorum. Ana muhalefetin başındaki zat Antalya’da ‘Hatay’da baraj yok ki’ diyor. Eline diline dursun… Bana diyorsun ki ‘Ya bunun bir danışmanı yok mu?’ Bunu sana tavsiye ediyorum. Senin bir defa kılavuzun kim ona bak, kılavuzuna bak. Bunun kılavuzu karga… Televizyonlara talimatı verdim. Dedim ki ‘Hassa’daki, Reyhanlı’daki bütün barajlarımızı yayınlayın. Bu adam nerede hangi barajlarımız var bunları görsün’. Akşam yalan, sabah yalan. Biz, bunun bu yalanları sebebiyle aldığımız tazminatlardan bıkar hale geldik. Ama bu ödemekten bıkmadı. Çareyi milletvekillerine yardım sandığı kurdurmakta buldu. Şimdi milletvekilleri 5’er bin lira yardım sandığına para atıyorlar.”dedi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Lütfü Savaşa Sert Yanıt

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.