İbrahim Güler’den, CHP’li Lütfü Savaş’a Uyarı: YANDAŞLARINA PEŞKEŞ ÇEKTİĞİN İHALEYİ GERİ ÇEKMEZSEN…

Hatay BB Başkan Adayı İbrahim Güler’den CHP’li Büyükşehir Belediyesine çok sert ihale uyarısı; “Tüyü bitmemiş yetimin hakkını Lütfü Savaş ve yandaşlarına yedirmeyeceğiz. Büyükşehir’in İstanbullu bir firmanın 750 bin TL teklif etmesine rağmen yandaşlarına 1 milyon 170 bin TL’ye peşkeş çektiği ihale iptal olmazsa tarafları isim isim açıklarım. Fakirin, darda kalmışların hakkını hiçkimseye yedirmeyiz, 31 Mart’tan sonra bunun hesabını bizzat soracağım”dedi.

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, beraberinde Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Dörtyol Cumhur İttifakı Adayı Fadıl Keskin, MHP ve AK Parti İlçe Başkanları ve bir çok partilinin katılımıyla Dörtyol Numune Evler, Sanayi, Ocaklı mahallelerinde gerçekleştirilen mitinglerdeki büyük coşku ve kalabalık; Dörtyol’daki seçim sonucu hakkında ipucu verir nitelikteydi.

DÖRTYOL ‘CUMHUR İTTİFAKI’ DEDİ

Dörtyol’da soğuk ve yağmurlu havaya rağmen çok sayıda vatandaşın heyecan ile karşıladığı Cumhur İttifakı Başkan adayı İbrahim Güler, vatandaşlara ; “Cumhur’un kadrolarının tamamı işte burada karşınızda. Rengimiz belli, özümüz belli, sözümüz belli, yolumuz belli yolculuğumuz belli. Yol arkadaşlarımız belli. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi ‘’Millet varsa biz varız’ ’sözünü düstur edindik. Beş yıldır milleti oyalayan, Dörtyol’a bir çivi dahi çakmayan, kadınlarımızı azarlayan, oy verenlerle alay eden zihniyeti Dörtyol’da kendi çukurlarına gömmeye var mısınız?” sorusunu yöneltti. Dörtyol halkı hep bir ağızdan ‘varız’ şeklinde yanıt verdi.

BÜYÜKŞEHİR BÜTÇESİ EŞE DOSTA PEŞKEŞ ÇEKİLDİ

Güler, Dörtyol’da yağmur yağdığında yolların ne hale geldiğini çukurdan yürünmeyen caddeleri, sosyal alanların azlığını hatırlatarak; ” Park bahçe olmadığını, trafik akışının ters yönde gittiğini görerek yaşıyoruz. Tüm bu sorunları sizlerle birlikte çözeceğiz. Toplumun dinamiklerini ciddiye almayan ‘’Mevcut yönetim gibi milleti oyalayan, kafasına göre davranan bir yönetim olmayacağız. Birlikte inşaa ve imar edeceğiz.

Bir Belediye başkanı hala yol su, çöp çukuru konuşarak beş yılı geçirmiş ise bu beş yıl boşa geçmiş demektir. Şimdi ben size söz veriyorum Dörtyol’da sıcak asfaltı dökülmemiş yol kalmayacak. ‘’Size harcanması gereken bütçe eşe dosta peşkeş çekildi. Bu güne dek Dörtyol sahipsiz kaldı tüm bunlara karşın biz geldiğimizde millet bahçeleri, yaylaları, plajı yapılmış bir kent sunacağız. Bunu Fadıl Keskin, başkanımla birlikte yapacağız sözlerini ekledi.

YANDAŞINA PEŞKEŞ ÇEKTİĞİN İHALEYİ İPTAL ETMEZSEN İSİM İSİM AÇIKLARIM

‘Seçimlere sadece 13 gün kala ihale yapılır mı?’ sorusuyla Büyükşehir’e sert tepki gösteren Güler,”Seçime beş gün kala ihale olur mu? 29 Mart Cuma günü Seçime iki gün kala ihale olur mu?

İstanbul firması geliyor; 750 bin TL açılan ihaleye teklifi veriyor. ‘Lokantacı’ bir yandaşa 1 milyon 170 bine ihaleyi veriyorlar. Huzurunuzda uyarıyorum “Tüyü bitmemiş yetimin hakkını yandaşlarına yedirmeyeceğiz, ihale iptal olmaz ise kamuoyuna isim isim açıklarım. Geldiğimde de bütün yapılan ihaleleri iptal edeceğim. Firma ve Daire Başkanlarını da uyarıyorum. Cumhuriyet Savcılarına da çağrıda bulunuyorum. Büyükşehir’deki bu talana son verin. Seçime beş gün kala yandaşlara peş keş çekilecek olan fakirin, darda kalmışların hakkını yedirmeyeceğiz, çarçur ettirmeyeceğiz bunun hesabını bizzat soracağım”

BÜYÜKŞEHİR’DEN HEP AYNI YALAN

Ve yaptırmıyorlar çalıştırmıyorlar yalanını görüyor musunuz?
Orası milletin belediyesi, milletinparası kimsenin babasının malı değildir.
Yedikleri haltın hesabını bu kardeşiniz soracak. Çalıntı projelerle milleti kandıran bu zihniyet, 31Mart’ta hepsinin yanıtını alacak.

DÖRTYOL’A DEV PROJELER GELİYOR

‘Dörtyol Cumhur İttifakı’nın ete kemiğe büründüğü yer’ diyerek konuşmasını sürdüren Güler, projelerimizi hazırlarken önce bu millet ne istiyor bunu araştırdık. Dörtyol’a Millet Bahçesi, Özerli Çayı Kentsel Tasarım Projesi
Sahil Şeridi Düzenlemesi Karakese Seyir Tepesi,Yeniyurt Plaj düzenlemesi Deliçay Kıyı Projesini yapmak bizim için bir seçim vaadi değil bir vazifedir dedi.

İbrahim Güler’den, CHP’li Lütfü Savaş’a Uyarı: YANDAŞLARINA PEŞKEŞ ÇEKTİĞİN İHALEYİ GERİ ÇEKMEZSEN…

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.