Hatmek Yeni Döneme Kapılarını Açıyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları(HATMEK), vatandaşların hem kişisel hem de mesleki becerilerini geliştirmek üzere birbirinden kaliteli kurslarla hizmet vermeye devam ediyor.
Uzman kadrosuyla 7’den 70 birçok vatandaşın gelişimine katkı sağlayan HATMEK, yeni kurs döneminin kapılarını açıyor.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan HATMEK Müdürü Emine Atmaca, vatandaşlara kültürel gelişimi, dil kursları, sanat ve hobi kurslarıyla hizmet verdiklerini, hizmet süresi olan 5 yılda, 17 bin 800 kursiyere ulaştıklarını aktardı.
Prof. Dr. Nazan Savaş ise konuşmasında HATMEK’e verdiği önemi dile getirirken insanlara öğrenme olanağı sunmaktan dolayı duyduğu mutluluğu anlattı.
Nazan Savaş; “HATMEK bizim için çok önemli ve güzel bir adımdı. Ufak bir odayla başladığımız bu adımımızı gün geçtikçe büyütmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Her yaştan kursiyerimize öğrenme olanağı sağladığımız için çok gururluyuz, mutluyuz. Her ilçe de bu eğitim ocağımızı açarak daha çok vatandaşımızın faydalanmasını istiyoruz. Bugün toplamda 20 farklı branşta kurslarla Antakya ilçemizde pek çok kursiyerimize üretme olağanı sağladık. Umuyoruz ki HATMEK kurslarımız Hatay’ımızdaki herkesi kucaklar” dedi.

Hatmek Yeni Döneme Kapılarını Açıyor Hatmek Yeni Döneme Kapılarını Açıyor Hatmek Yeni Döneme Kapılarını Açıyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.