Millet İttifakı CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Asaf Güven,Hatay Gazeteciler Cemiyeti İskenderun Temsilciliğini Ziyaret Etti

Millet İttifakı CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Asaf Güven ve Meclis üyeleri ile birlikte, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında Hatay Gazeteciler Cemiyeti İskenderun Temsilciliğini ziyaret ederek basın mensupları ile bir araya geldi.

HGC Temsilciliğinde basın mensupları tarafından samimi bir şekilde karşılanan Asaf Güven, halkın isteği ve ortak görüşü ile Arsuz Belediye Başkanlığına aday olduğunu ve yakından tanıdığı basın mensupları ile Arsuz’a bütçe ve imkânlar dâhilinde sorunları ve ihtiyaçları çözüme kavuşturacağını ifade etti.
Basın mensupları adına Millet İttifakı CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Asaf Güven’e hoş geldiniz diyen HGC yönetim kurulu üyesi ve İskenderun Temsilcisi Sabriye Sönmez, Bu bir hizmet ve bayrak yarışı seçilmeniz halinde Arsuz’da önemli hizmetler yapacağınıza inanıyorum. Adaylık çalışmalarınızda başarılar dilerim dedi.
Ardından Basın Mensuplarının sorularını yanıtlayan Güven, “Arsuz halkımızın ve bölge insanımızın beklentilerine cevap verecek şekilde çalışmalar yapıyoruz, Gerek alt yapı gerekse imar konularında yapacağımız çalışmalarla Arsuz’u cazibe kenti yapmayı hedefliyoruz. Türkiye’nin en güzel deniz sahili ve kumsalı bölgemizde mevcut. Bu doğal güzellikleri insanlarımızın hizmetine sunmak istiyoruz. Tabi bölgem önemli bir turizm potansiyeline sahip, bu potansiyeli de en iyi şekilde değerlendirmek için çalışacağız” dedi.

Millet İttifakı CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Asaf Güven,Hatay Gazeteciler Cemiyeti İskenderun Temsilciliğini Ziyaret Etti Millet İttifakı CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Asaf Güven,Hatay Gazeteciler Cemiyeti İskenderun Temsilciliğini Ziyaret Etti

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.