Mete Aslan, “Reis-i cumhurumuz heralde beni özlediği için İskenderun’a geldi

Miting programlarına Piri Reis Mahallesi ile devam eden Mete Aslan, toplanan kalabalığa İskenderun ittifakı ve İskenderun’a sahip çıkılmasının önemini anlattı.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı İskenderun’daki konuşmasını değerlendiren Mete Aslan, “Reis-i cumhurumuz heralde beni özlediği için İskenderun’a geldi. İyi ki zamanında ben bi şeyler yapmışım benim yaptıklarımı saydı. Arıtmayı Mesut Yılmaz’ın katılımı ile yapmıştık ben yaptım dedi. İçme suyu dedi su yok. Ben Payas’a kadar getirmiştim hala getiremediler buraya. Sonra size bir sürprizim var dedi heyecanlandık. Büyük bir yatırım var dedik. 250 gr çay verdi. Bu iller 250 gram çayla olsaydı biz yarım kilo verirdik. Hastane yaptık dedi resim gösterdi. O resim Mersin hastanesi resmiydi. Bu halkı bu kadar da kandırmaya çalışmak yakışmadı. Halka söyleyecekleri bir şey olmadığı için benim hizmetlerimi saydılar. Bir milletvekili de çıkmış, bana mafya demiş. Suriyeliler için söylediklerimi çarpıtarak laflar sıralamış. Yahu sen kimsin. Ben asilim sen vekilsin. Senin adayın İstanbul’da renkli kağıtlara bastırdığı proje diye halka sunduğu hayal ürünlerine ne diyeceksin? İskenderun’u bilmeyen İskenderunluyu bilmeyen bütçesini yetkisini bilmeyenler böyle hayal satarlar. Mete Aslan sahildeki camiyi yıkacak demişler. Ben hacca gitmiş adamım nasıl cami yıkayım. Caminin yerine itirazım vardı evet. Ama yapıldı artık ne yapalım. Yıkacak halimiz yok. Sonra çekilecek dediler. Benim adım Mete Aslan, beni satın alacak sermaye dünyada yok. Kazanmak için girdim ve kazanacağım. 31 Mart gecesi zaferimizi kutlamak için de sizleri şimdiden kutlamalara davet ediyorum. İnşallah sizlerin desteği ile bu seçimi kazanacağız ve İskenderun’u yeniden hizmetlerle buluşturacağız. Benden sonra geçen 10 yılda ne yapıldı sizlerin takdirine bırakıyorum. İşte sahile en yakın mahalle sizsiniz. 1994 yılını hatırlayın. Sahile çıkamıyordunuz. Geldik biraz disiplin getirdik de insanlar sahilde ailesiyle dolaştı. Şimdi sahil yeniden eskiye dönüyor. Sizlerin desteği ile yeniden gelip bu sahili yeniden kıskanılacak bir yer yapacağız” dedi.

Mete Aslan, “Reis-i cumhurumuz heralde beni özlediği için İskenderun’a geldi Mete Aslan, “Reis-i cumhurumuz heralde beni özlediği için İskenderun’a geldi Mete Aslan, “Reis-i cumhurumuz heralde beni özlediği için İskenderun’a geldi Mete Aslan, “Reis-i cumhurumuz heralde beni özlediği için İskenderun’a geldi

 

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.