Konacık Mahallesi “Muhtarlık Binası’na” Kavuştu

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, teşekkür ziyaretleri kapsamında Konacık Mahallesini ziyaret ederek, yeni yapılan muhtarlık binasının açılışını gerçekleştirdi.
İlçedeki tüm mahallelere teşekkür ziyaretinde bulunan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ’ya, Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri eşlik etti. Arsuz Konacık Mahallesine teşekkür ziyareti sırasında, Konacık Mahallesi Muhtarlık Binası’nın da açılışını gerçekleştirdi. Beş yıllık görev süresi içerisinde kendilerine göstermiş olduğu destek ve ilgilerinden dolayı mahalle muhtarı ve mahalle sakinlerine teşekkür eden Başkan Culha, “ Belki bir bütün bu mahallemizin taleplerini yerine getirme fırsatımız olmadı. Çünkü takdir edersiniz ki biz bu göreve Kurucu Belediye Başkanı olarak başladık. Hizmetlere başlama süresi biraz gecikti. Çünkü çok geniş bir coğrafya, çok geniş bir alan, sıkıntısı ve eksiği olan bir ilçe. Biz bütün bunları düzenledikten sonra iki, iki buçuk yıl sonra hizmet üretmeye başladık. Tabi Konacık mahallemiz çok geniş bir mahalle. İhtiyacı da çok. Kısmi anlamda bu ihtiyaçlara cevap verdik. Bu çalışma kapsamında mahalle muhtarlığımızın yerel yönetimlerde demokrasinin temel taşı olan muhtarlıklarımızın daha rahat görev yapmaları için bu mahallemize bir muhtarlık binası yaptık. Bu günde bu teşekkür ziyareti kapsamında bu binayı sevgili kardeşim, muhtarımız Ersoy Aslan’a teslim edeceğiz. Biz bu binanın Konacık mahallemize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyoruz. Bu mahallemizle ilgili ciddi projelerimiz vardı ama siyasi ömrümüz vefa etmedi. İnşallah gelecek arkadaşlarımız bu konuda bizden bu bayrağı devralarak eksiklikleri tamamlarlar. Ben bu beş yıllık süre içerisinde başta Konacık halkımız olmak üzere, sevgili muhtarımıza bize göstermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyor, hepinize saygılar sunuyorum,” dedi.

Konacık Mahallesi “Muhtarlık Binası’na” Kavuştu

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.