Cumhur ittifakı MHP Dörtyol Belediye Başkan Adayı Fadıl Keskin 44 Projesini Tanıttı

Cumhur ittifakı MHP Dörtyol Belediye Başkan Adayı Fadıl Keskin, Halk Eğitim Merkezinde Dörtyol için 44 Projesini tanıttı.

Tanıtım toplantısına AK Parti Milletvekili ve MKYK üyesi H. Bayram Türkoğlu, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, MHP İl Başkanı Murat Adal, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Burak İzgi, MHP Dörtyol İlçe Başkanı Şerif Türker, Belediye Meclis Üyesi Adayları, AK Parti ve MHP Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş yoğun ilgi ve katılım gösterdi.

AK Parti Milletvekili ve MKYK üyesi H.Bayram Türkoğlu’nun konuşmasının ardından proje tanıtımı için sahneye davet edilen Cumhur ittifakı MHP Dörtyol Belediye Başkan Adayı Fadıl Keskin salondakilerin yoğun alkışları ve sloganlarıyla karşılandı.

Cumhur ittifakı MHP Dörtyol Belediye Başkan Adayı Fadıl Keskin yaptığı konuşmada; ” Dörtyol da izimiz var, Güçlü Yarınlara Sözümüz var sloganıyla, Dörtyol’umuz için Dört Dörtlük Kırk Dört proje ile yola çıktığımız tanıtım toplantımıza Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Öncelikle 12 Mart İstiklal Marşının Kabul günü vesilesiyle “Allah Bu Millete Bir Daha İstiklal Marşı Yazdırmasın!’ diyen Mehmet Akif Ersoy’u saygı ve dualarla anıyorum. Cumhur ittifakımızın mimarları Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ beyin takdirleriyle 31 Mart 2019 seçimlerinde Sevdalısı olduğum memleketime tekrardan hizmet edebilmem, sizlerin hayır dualarını alabilmem için Dörtyol Belediye Başkan Adayı olarak onurlandırıldım. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin “Önce Ülkem ve Milletim, Sonra Partim ve Ben” düsturu ile kalbimizle ve aklımızla yola çıktık. Hükümetimizin, Büyükşehir Belediye Başkanlığımız, Kültür ve Turizm Bakanlığımız, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız, TÜBİTAK ve DOĞAKA gibi kurumlarla işbirliği ile yapacağız. Belediyecilikten kaynaklanan sorunlara hemen müdahale edecek, Şehrin Alt yapı ve Yağmur suyu drenaj hattı, Asfalt, Kaldırım Düzenlemeleri, Atık Toplama gibi Belediyenin asli hizmetlerinde problemleri, Büyükşehir Belediyesiyle birlikte çözüme kavuşturacağız. Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile iş birliği içerisinde spor kulüplerimizin alt yapı eksiklerini tamamlayıp, gereken her türlü desteği vereceğiz. Az sonra sizlere sunacağımız 44 proje, sadece vizyon projelerimizdir. Vizyon projelerimizle birlikte Lansmana alamadığımız farklı alanlarda birçok hizmeti de inşallah 31 Mart’tan sonra Hep beraber gerçekleştireceğiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; Çalışkan olmak!’ sözleriyle işaret ettiği gibi çalışkan olacağız, durmayacağız ve asla yorulmayacağız. Bu düşünce ve niyetle, Cumhur ittifakımızın isimsiz kahramanlarına huzurlarınızda teşekkür ederken, tüm hemşerilerimizi önümüzdeki süreçte bizimle birlikte yol yürümeye davet ediyor, saygılarımı sunuyorum. Allah çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin. Sağ olun, Var olun.” dedi ve ardından projelerin tanıtımına geçildi.

Salondaki misafirlere Dörtyol için dört dörtlük 44 proje slayt gösterisi eşliğinde ayrı ayrı Tanıtıldı. Tanıtımın ardından projelerde emeği geçen çalışma ekibi ve Belediye Meclis Üyesi adayları sahneye davet edilerek misafirlere takdim edildi.

Cumhur ittifakı MHP Dörtyol Belediye Başkan Adayı Fadıl Keskin 44 Projesini Tanıttı Cumhur ittifakı MHP Dörtyol Belediye Başkan Adayı Fadıl Keskin 44 Projesini Tanıttı Cumhur ittifakı MHP Dörtyol Belediye Başkan Adayı Fadıl Keskin 44 Projesini Tanıttı Cumhur ittifakı MHP Dörtyol Belediye Başkan Adayı Fadıl Keskin 44 Projesini Tanıttı Cumhur ittifakı MHP Dörtyol Belediye Başkan Adayı Fadıl Keskin 44 Projesini Tanıttı

Önceki İçerikKonacık Mahallesi “Muhtarlık Binası’na” Kavuştu
Sonraki İçerikMete Aslan, 10 yıldır İskenderun’un hizmet yoksunu olduğunu belirtti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.