İstiklâl Marşı’mızın Kabulünün 98. Yılı Okullarımızda Coşkuyla Kutlandı

İskenderun General Şükrü Kanadlı İlkokulu’nda 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma töreni düzenlendi.
İlkokulun 4/A ile 2/E sınıfı öğretmenleri Filiz Arzu ve Semra Kınacı’nın öğrencileriyle birlikte hazırladıkları 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY’u Anma Programı şiirlerin okunması, oratoryo gösterisi ve öğrencilerinin sunduğu işaret dili eşliğinde İstiklal Marşı’nın okunması ile gerçekleştirildi.
Okulda düzenlenen anma törenine okul müdürü, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
Gerçekleştirilen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.
Okul öğretmeni Filiz Arzu’nun günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından İstiklal Marşı’nı okuma birincisi olan öğrencinin İstiklal Marşı’nı okumasıyla devam etti.
İstiklal Marşı’nı güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrenciler Okul Müdiresi Ebru Yıldızber tarafından ödüllendirildi.
Duygu dolu anların yaşandığı programda 4/A sınıfı öğrencilerinin hazırladığı İstiklal Marşı oratoryo gösterisi ve 2/E sınıfı öğrencilerinin işaret dili eşliğinde İstiklal Marşı’nı okumaları veliler tarafından büyük alkış aldı.

İstiklâl Marşı’mızın Kabulünün 98. Yılı Okullarımızda Coşkuyla Kutlandı İstiklâl Marşı’mızın Kabulünün 98. Yılı Okullarımızda Coşkuyla Kutlandı İstiklâl Marşı’mızın Kabulünün 98. Yılı Okullarımızda Coşkuyla Kutlandı İstiklâl Marşı’mızın Kabulünün 98. Yılı Okullarımızda Coşkuyla Kutlandı İstiklâl Marşı’mızın Kabulünün 98. Yılı Okullarımızda Coşkuyla Kutlandı İstiklâl Marşı’mızın Kabulünün 98. Yılı Okullarımızda Coşkuyla Kutlandı

Önceki İçerikTürkiye Enerji Çözümleri Çalıştayı İSTE’de yapıldı
Sonraki İçerikYerelin günahı yok, vebal siyasilerin
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.