Ahmet Pembe, İsmet İnönü Mahallesi Muhtarlık Adaylığını İddialı Bir Şekilde Açıkladı

Yan gelir olsun diye değil! Mahallemize hizmet etmek için bu yola baş koydum ve gönüllü olarak yapacağım diyen İsmet İnönü Mahallesi Muhtar adayı Ahmet Pembe Muhtarlık maaşımı mahallemizde bulunan şehit gazi ve ihtiyaç sahiplerine vereceğini ve  bir kuruşuna dokunmayacağı namus ve şerefi üzerine sözü verdi.

ESKİDEN MUHTARLIK MAAŞIMI VARDI!!!

İsmet İnönü Mahallesi Muhtar adayı Ahmet Pembe,Değerli İsmet İnönü Mahallesi Sakinleri Sizlerin Desteğiyle Mahallemize Muhtar Seçilirsem Devletimizin Bana Hak Tanıdığı Muhtarlık Maaşının Muhtarlık Görevim Bitene Kadar bir Kuruşuna Dokunmadan Mahallemizde Bulunan Şehit,Gazi ve İhtiyaç Sahibi Her Ay Sırayla Farklı İki Aileye 250 tl’lik Toplamında 500 tl Vereceğime Namus ve Şeref Sözü Veriyorum.Maaşımdan
Geriye Kalan Diğer Kısmı da Mahallemiz de Bulunan Sokak Hayvanlarının Mama ve Muhtarlık Ofisinin İhtiyacını Karşılayacağım.Muhtarlık Makamı Yan Gelir Makamı Değildir.
Siz Değerli Mahalle Sakinlerinin Sevgisini,Hayır Duasını Ve Gönlünü Kazanmak Benim En Büyük Zenginliğim Olacaktır dedi.

Ahmet Pembe, İsmet İnönü Mahallesi Muhtarlık Adaylığını İddialı Bir Şekilde Açıkladı Ahmet Pembe, İsmet İnönü Mahallesi Muhtarlık Adaylığını İddialı Bir Şekilde Açıkladı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.