Arsuz’da 31 Mart provası

CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Asaf Güven, baba ocağı Madenli’de gerçekleştirdiği seçim bürosu açılışında büyük bir coşkuyla karşılandı. Miting havasında gerçekleşen açılışa Karaağaç’tan Madenli’ye kadar gerçekleşen motor ve araç konvoyu ayrı bir renk katarken, Arsuz Halkı adeta 31 Mart akşamının provasını yaptı.
İnsanların akın akın geldiği, meşaleler, havai fişek gösterileri, zılgıtlar ve kurban kesimi ile görsel bir şölene dönüşen seçim bürosunun açılışında, Güven’i doğup büyüdüğü mahallede vatandaşlar ‘Evine hoş geldin efsane başkan’ ve ‘Kalitesi tescilli başkan’ sloganları ve bahurla bağrına bastı.
Yağmura rağmen Arsuz’un kenetlendiği açılışa CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, CHP Milletvekili Adayı Riyat Kırmızıoğlu, belediye meclis üyeleri ve adayları, Arsuz’a hizmet eden eski belediye başkanları ve binlerce vatandaş katıldı. Madenli’nin bayraklarla kırmızı-beyaza büründüğü seçim bürosunun açılışında, meclis üyeleri tek tek sahneye davet edilerek halka tanıtıldı.

“Herkesi kucaklayan bir anlayışla geliyoruz”
Daha sonra büyük bir coşkuyla sahneye gelen CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Asaf Güven, yağmur altında 31 Mart sonrasında Arsuz’u bekleyen yenilikleri ve hayata geçireceği projeleri anlatarak, sosyal belediyecilik yapacağının sözünü verdi.
Coşkulu kalabalığın kendisini hem heyecanlandırdığını, hem de gücüne güç kattığını söyleyen Güven, “Çocukluğumun, gençliğimin geçtiği mahallemdeki bu coşku ve kalabalık 1 Nisan’da Arsuz’da yeni bir sayfa açacağımızın göstergesi. Büyük bir inanç, azim ve kararlılıkla çıktığımız yolda, sizlerin desteği inancımızı daha da arttırıyor. Hayatımızı bu mahallelerde sürdürdüğümüz, hayaller kurduğumuz, sevinçlerimizi ve üzüntülerimizi birlikte paylaştığımız ilçemiz Arsuz’un geleceği için çıktığımız yolda bizimle tek ses, tek yürek olan herkese çok teşekkür ederim. İnanıyoruz ki; Mart’ın sonu bahar olacak. Belediyecilikteki deneyimimiz ile birlikte, üreten, gelişen ve herkesi kucaklayan bir anlayışla hep birlikte Arsuz’u geleceğe taşıyacağız. Hepinize katıldığınız için tekrar tekrar teşekkür ederim” dedi.

‘Asaf Güven bereketiyle geldi’
CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur da, yağan yağmura rağmen yaşanan coşkunun 31 Mart’ta baharın müjdecisi olduğunu belirterek, yerel seçimlerde birlik içinde, sevgi ve dostluk içinde kazananın Arsuz olacağına vurgu yaptı.
Yağmur altında gerçekleşen açılışta vatandaşlar, ‘Asaf Güven bereketiyle geliyor’ yorumunu yaparken, Madenli Seçim Bürosunun Açılış Kurdelesi CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Asaf Güven ve vatandaşlarla birlikte kesildi.

Arsuz’da 31 Mart provası Arsuz’da 31 Mart provası Arsuz’da 31 Mart provası Arsuz’da 31 Mart provası

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.