Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarının 8 Mart Dünya Emekçi Kadınları günü dolayısıyla hazırladığı Resim Sergisi ve Bale gösterisi yoğun ilgi gördü

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Dolayısıyla Resim Sergisi ve Bale gösterisi yoğun ilgi gördü.

Park Forbest AVM’de düzenlenen serginin açılışını Ak Parti İskenderun Belediye Başkan adayı Fatih Tosyalı, eşi ve Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları müdürü Selma Türkoğlu birlikte yaptılar.

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarının 8 Mart Dünya Emekçi Kadınları günü dolayısıyla hazırladığı Resim Sergisi ve Bale gösterisi yoğun ilgi gördü

Yoğun katılımla gerçekleştirilen Sergi Açılışı sonrası, Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumu Bale öğrencilerinin gösterileri alkış aldı. Vatandaşlar Cep Telefonları ile minik Balerinleri çekmek için yoğun çaba sarf ettiler.

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarının 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla açmış olduğu resim sergisini İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in eşi Feray Dingil de gezerek, serginin hazırlanmasında emeği geçen Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumu, müdür, öğretmen ve öğrencilerini tebrik etti.

Sosyal faaliyetlere kurum olarak her zaman çok önem verdiklerini belirten Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumu müdürü Selma Türkoğlu, “Eğitim ve öğretimin yanı sıra sosyal faaliyetlere de önem veriyoruz. Kurum olarak eğitim öğretimin yanında çeşitli spor dalları ve Bale başta olmak üzere bir çok sosyal faaliyetlerimiz bulunmaktadır. Öğrencilerimizin gelişmesinde sosyal aktiviteler önemli yer tutmaktadır” dedi.

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarının 8 Mart Dünya Emekçi Kadınları günü dolayısıyla hazırladığı Resim Sergisi ve Bale gösterisi yoğun ilgi gördü Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarının 8 Mart Dünya Emekçi Kadınları günü dolayısıyla hazırladığı Resim Sergisi ve Bale gösterisi yoğun ilgi gördü Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarının 8 Mart Dünya Emekçi Kadınları günü dolayısıyla hazırladığı Resim Sergisi ve Bale gösterisi yoğun ilgi gördü Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarının 8 Mart Dünya Emekçi Kadınları günü dolayısıyla hazırladığı Resim Sergisi ve Bale gösterisi yoğun ilgi gördü Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarının 8 Mart Dünya Emekçi Kadınları günü dolayısıyla hazırladığı Resim Sergisi ve Bale gösterisi yoğun ilgi gördü Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarının 8 Mart Dünya Emekçi Kadınları günü dolayısıyla hazırladığı Resim Sergisi ve Bale gösterisi yoğun ilgi gördü Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarının 8 Mart Dünya Emekçi Kadınları günü dolayısıyla hazırladığı Resim Sergisi ve Bale gösterisi yoğun ilgi gördü

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.