TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu seçimleri İTSO’da yapıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) koordinasyonunda, TOBB’a bağlı Oda ve Borsalarda, TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu seçimi 27.02.2019 tarihinde odamız hizmet binasında gerçekleşti. TOBB Kadın Girişimciler İl İcra Komite üyeliğine aday olan kadınlar sandıklara giderek oy kullandılar. Sandıkların açılmasının ardından TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İl İcra Komite üyeliğine Yeşim Ugutmen ve ekibi seçilmiştir. Yeşim Ugutmen yaptığı açıklamasında; “Yeni dönemde Hatay Kadın Girişimcileri için en faydalı projelere imza atmak istiyoruz. Bu gün seçimlere gelerek oy kullanan ve desteklerini esirgemeyen üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi. Seçimler sonucunda TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu yönetimi şu isimlerden oluştu: Yeşim Ugutmen, Gülser Yiğit, Esma Gülay, Canan Gürpınar, Sidkiye Işık Teoman, Sonay Aykut ve Besime Kireççi.
TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu başkanlık seçimi, 06 Mart 2019 tarihinde TOBB İl Kadın Girişimciler Kurul üyelerinin katılımları ile İTSO’da yapılacaktır.

TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu seçimleri İTSO’da yapıldı TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu seçimleri İTSO’da yapıldı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.