Şahutoğlu; “Her Mahallemizin Eşit Seviyeye Gelmesi İçin Çaba Göstereceğiz”

Seçim çalışmalarını dur durak bilmeden yoğun bir şekilde sürdüren Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, Esengül Taşıyıcı Kooperatifinde şoför esnafıyla kahvaltı ederek güne başladı.
Kooperatif Başkanı Abdullah Özdemir ve şoför esnafı tarafından ilgiyle karşılanan Şahutoğlu, hem sıkıntıları dinledi, hem de mevcut sıkıntılara yönelik çözüm odaklı projelerini anlattı.
Projeler üretip, bölgelere hizmet götürürken, hizmetten mahrum olan bölgelere öncelik tanıyacaklarını ifade eden Şahutoğlu; “Nasıl ki bir baba, bütün çocuklarını eşit derecede sevse de çocukları içerisinde daha gariban olanı daha çok desteklerse, bizler de her köşesini eşit derecede sevdiğimiz, gönül verdiğimiz memleketimizin hizmetten mahrum kalmış olan bölgelerine pozitif ayrım uygulayarak, her mahallemizin eşit seviyeye gelmesi için çaba göstereceğiz” diye konuştu.
Daha sonra Vergi Dairesini ziyaret eden CHP Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, vergi dairesi müdürleri ve çalışanlarına kolaylıklar diledi. Samimi bir şekilde karşılanan Şahutoğlu, bayan personellere karanfil takdim etti.
Akfil ve Filesan Fabrikalarını da ziyaret ederek burada emekçilere hitap eden Şahutoğlu, ekonomik pahalılıktan bunalmış olan halkı, kavga siyaseti ile daha da bunaltmayacaklarını ifade ederek, hiçbir zaman rakipleriyle polemiklere girmeyeceklerini kaydetti.
Vatandaşların, emekçilerin yaşadıkları sorunları bildiklerini söyleyen Şahutoğlu, son yıllarda artan işsizlikle mücadele noktasında, kenti, hayata geçirecekleri projelerle bir cazibe merkezi haline getirerek, iş insanlarının önünü açıp, yatırım yapmalarını sağlamak adına gayret sarf edeceklerini kaydetti.
Gün içerisinde Hatay Barosu İskenderun Temsilciliği, Hizmet İş Sendikası, Otogar Minibüs Garajı ve Cemevi’ni de ziyaret eden CHP Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, Hatay Büyükşehir Belediyesi ile İskenderun Belediyesinin aynı çatı altında buluşmasının önemine vurgu yaparak hem kendisi hem de Lütfü Savaş için destek istedi.
Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, Sosyal Sigortalar Kurumu ziyaretinde de çalışanlara kolaylıklar dilerken, bayan çalışanlara pozitif ayrımcılık yaparak karanfil takdim etti.

Şahutoğlu; “Her Mahallemizin Eşit Seviyeye Gelmesi İçin Çaba Göstereceğiz” Şahutoğlu; “Her Mahallemizin Eşit Seviyeye Gelmesi İçin Çaba Göstereceğiz” Şahutoğlu; “Her Mahallemizin Eşit Seviyeye Gelmesi İçin Çaba Göstereceğiz”

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.