Şahutoğlu; “Dertlere Derman Olmaya Geliyoruz”

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, seçim çalışmaları devam ediyor.

Cırtıman Mahallesi ev toplantısında mahalle sakinlerine hedef ve projelerini anlattı. Mahalle sakinlerinin sıkıntı, talep ve önerilerini dinleyen Şahutoğlu, kentin sorunlarını çok iyi bildiklerini ifade ederek; “Dertlere derman olmaya geliyoruz” dedi.

Pirireis , Buluttepe ve Esentepe mahallelerinde de evlere konuk olan Şahutoğlu, samimi karşılamalarından ötürü hane halkına teşekkürlerini sundu. Ayırmadan, ötekileştirmeden her mahalleye ihtiyaç önceliğine göre eşit ve adil hizmet götüreceklerinin sözünü veren Şahutoğlu, kendisine destek sözü veren mahalle sakinlerine; “Desteğinizle kazanacağız, birlikte güçlü olacağız. Kazanan İskenderun olacak” dedi.

İskenderun Şehir Kulübü’nü de ziyaret eden CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, Kulüp Başkanı Semir Yıldız ve yönetimi ile üretim, istihdam ve sosyal sorumluluk projeleri ile ilgili fikir teatisinde bulundu. Şehir Kulübü ziyaretinde Şahutoğlu’na eşi Cavide Şahutoğlu da eşlik etti.

Şahutoğlu; “Dertlere Derman Olmaya Geliyoruz” Şahutoğlu; “Dertlere Derman Olmaya Geliyoruz” Şahutoğlu; “Dertlere Derman Olmaya Geliyoruz”

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.