İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetimi, Muhasebeciler Haftası Dolayısıyla Resmi Kurum ve Kuruluşlara Nezaket Ziyaretinde Bulundu

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası yönetimi, Muhasebeciler Haftası dolayısıyla resmi kurum ve kuruluşlara nezaket ziyaretinde bulundular.
İSMO Başkanı Merih Hasan Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, Muhasebeciler Haftası kapsamında, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, SGK Hatay İl müdürü Hamit Bal, Hatay Vergi Dairesi Başkanlığı, Hatay Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler Grup Başkanlı başta olmak üzere bazı kurum ve kuruluşları ziyaret ettiler.
İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım, etkinlikler ve ziyaretler ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde; “Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler olarak bu haftamızı dolu dolu geçirdik. Ziyaretlerimizde mesleğimizin özverili bir şekilde yapıldığını, zorluklarını, sıkıntılarını özellikle son aylarda mesleğimizde yaşanan üzücü olayları gündeme getirdik. Sürekli mevzuatların değişerek, dijitalleştiği mesleğimizde, kendimizi yenilemek ve yeni çıkan kanun ve mevzuatları bilmek ve mükelleflerimize bildirmek durumundayız. Bu vesile ile Muhasebeciler Haftamızın Mükelleflerimize ve tüm meslektaşlarımıza hayırlı olmasını, yeni dönemin bol kazançlar ve hayırlı işler getirmesini temenni ederiz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetimi, Muhasebeciler Haftası Dolayısıyla Resmi Kurum ve Kuruluşlara Nezaket Ziyaretinde Bulundu İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetimi, Muhasebeciler Haftası Dolayısıyla Resmi Kurum ve Kuruluşlara Nezaket Ziyaretinde Bulundu İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetimi, Muhasebeciler Haftası Dolayısıyla Resmi Kurum ve Kuruluşlara Nezaket Ziyaretinde Bulundu İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetimi, Muhasebeciler Haftası Dolayısıyla Resmi Kurum ve Kuruluşlara Nezaket Ziyaretinde Bulundu

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.