Zorunlu Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınavı

Alınması gereken zorunlu Mesleki Yeterlilik Belgeleri ile ilgili İskenderun’da faaliyet gösteren firmalarda Belge alınması için girişimlerde bulunuyor.
Arsuz Nardüzü Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren ISKA Kauçuk Metal Plastik Sanayi ve Ticaret A.Ş.’de çalışan personeller, TOBB MEYBEM yetkililerince fabrika içerisinde sınava tabi tutuldular. İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez ve İTSO Dış Ticaret Memuru Meltem Kartal, Sınavın yapılacağı Fabrikayı ziyaret ederek yetkililerden bilgiler aldılar.
ISKA Kauçuk Metal Plastik Sanayi ve Ticaret A.Ş. den Sezai Boncuk, yönetim kurulu üyesi Nedim Seküçoğlu ve Fabrika yetkilileri ile bir araya gelen İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez ve İTSO Dış Ticaret Memuru Meltem Kartal, sınava katılan personellere başarılar dilediler.
İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, Alınması gereken Mesleki Yeterlilik Belgesi ile ilgili firma yetkililerine bilgiler vererek; “İşletmelerimiz için hayati önem taşıyan ve Allah korusun olası kazalarda kendilerine süngü olacak bu uygulamayı İskenderun’da da hayata geçirmiş bulunuyoruz. Geçtiğimiz günlerde İskenderun ve çevresinde faaliyet gösteren firmalarımızı ziyaret ederek, Alınması gereken Zorunlu Belgeler ile ilgili firmalarımızı bilgilendirdik ve dönüşlerde olmaya başladı. Burada önemli bir konuyu belirtmek istiyorum 2019 yılı sonuna kadar yapılan sınavların ücretleri TOBB MEYBEM tarafından geri ödenecek, bu da firmalarımız için bir fırsat olduğunu söyleyebiliriz” dedi
Ziyarete ötürü memnuniyetini dile getiren ISKA Kauçuk Metal Plastik Sanayi ve Ticaret A.Ş.sahibi Sezai Boncuk, İTSO VE TOBB MEYBEM yetkililerine hizmetlerinde dolayı teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Zorunlu Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınavı Zorunlu Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınavı

Önceki İçerikİskenderun Belediye Meclisi Seçimden Önce Son Kez Toplanıyor
Sonraki İçerikAKARCA İLKOKULUNDA KÜTÜPHANE SEVİNCİ
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.