1 Mart Muhasebeciler Haftası Kutlanmaya başlandı

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından Muhasebeciler Haftası dolayısıyla meslek mensupları toplu halde Atatürk Anıtına çelenk sundular.
Atatürk Anıtına ilk olarak Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım çelenk sundu. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemine dikkat çeken İSMO Başkanı Merih Hasan Yıldırım, “Meslekte 30 yılı geride bırakmanın heyecanını yaşıyoruz. Devlet ile mükellef arasında köprü vazifesi gören biz Mali Müşavirler mevzuatların sürekli değişmesi ve teknolojik gelişmeler ışığında artık işlemlerin çoğunu bilgisayar ve internet ortamında gerçekleştiriyoruz. Bu nedenle Meslektaşlarımızın sürekli kendini geliştirmesi ve teknolojiye ayak uydurması gerekir. Yaşanan şu zorlu süreçte gerek tahsilatlarımız gerekse ücretlerimizde yaşadığımız sıkıntıların sona ermesini temenni ediyorum. Böylesi bir anlamlı günde bir araya gelmenin onurunu yaşıyoruz. Bu vesile ile tüm meslektaşlarımızın Muhasebeciler Haftasını kutluyorum” dedi.
İskenderun Serbest muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım törende yaptığı açıklamasında “Mesleğimizi ‘sağlıklı’ yaparak geleceğe umutla bakmak istiyoruz diyerek şöyle konuştu: “Son günlerde meslektaşlarımızın genç yaşlarda kalp ve benzeri rahatsızlıklar sonucu yaşamlarını kaybettiklerini üzülerek öğrenmekteyiz. Doktorunun dinlenme önerisine rağmen, YETİŞTİRMEK ZORUNDA OLDUĞU beyannameleri düzenlerken MASASININ BAŞINDA KALP KRİZİ GEÇİREREK VEFAT EDEN Mersin odamızın çok kıymetli üyeleri İbrahim Bilsel; ardından Serkan Serpin. Ve daha niceleri… Genç meslektaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Mersin oda başkanımız Ömer Faruk Tokgöz nezdinde tüm kurul ve üyelerine; meslek camiamıza sabır ve başsağlığı diliyorum.”dedi. İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası yönetimi ve üyeleri Anıt alanındaki törenin ardından toplu halde odaya geçtiler ve hep birlikte günlerini kutlayarak örnek bir birliktelik sergilediler.

1 Mart Muhasebeciler Haftası Kutlanmaya başlandı 1 Mart Muhasebeciler Haftası Kutlanmaya başlandı 1 Mart Muhasebeciler Haftası Kutlanmaya başlandı 1 Mart Muhasebeciler Haftası Kutlanmaya başlandı

Önceki İçerikPayas’ta Tır Faciası 1 Ölü 8 Yaralı
Sonraki İçerikChp Lideri Kılıçdaroğlu Hatay’da
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.