Saadet’ten Coşkulu Dörtyol Skm Açılışı

Saadet Partisi Dörtyol Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışı coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi.
Yoğun bir katılımın olduğu açılışa Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Yıldız, Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe, Dörtyol Belediye Başkan Adayı Murat Karakoyun, bazı adaylar ve ilçe başkanlarıyla çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış öncesi yapılan konuşmalarda Saadet Partisi Genel idare Kurulu Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan; Türkiye genelinde olduğu gibi Dörtyol’da da büyük bir sürpriz yapacaklarını belirterek, “Ne yazı, ne tura dik duranlar kazanacak” dedi.

Partimize büyük teveccüh var diyen Çalışkan, “Saadet Partimiz büyük ilgi görüyor. Çok güçlü adaylarımız var. Kaç seçimdir belediyeyi yönetenlerden milletimiz artık usandı. Şimdi hangi yülze geliyorsunuz diye sormazlar mı adama. O yüzden bu seçimde Dörtyol adayımız Murat Karakoyun gibi genç, dinamik, cesur ve dürüst adalarımızla kazanarak milletimize kısa sürede en güzel hizmetleri yapacağız” diye konuştu.

Daha sonra söz alan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Yıldız da, “94 yılında ispat ettiğimiz Mili Görüş belediyeciliği ruhu bizdedir. Çünkü biz durduğumuz yerdeyiz. Bu seçimi dik durarak, sağa sola kaymadan, gömlek değiştirmeden duranlar kazanacaktır. Bu seçimde büyük ses getireceğiz. İnanıyoruz ve kazanacağız” dedi.

Son olarak Dörtyol Belediye Başkan Adayı Murat Karakoyun da “Baskılara rağmen, açılışa yoğun katılım göstererek gelen vatandaşlara teşekkür ederek şunları söyledi;

Biz Dörtyol’u farklılıklarımızla rağmen seviyoruz. Dörtyol’da yaşamayı onur biliyoruz. Bizim için Dörtyol neyse Kahramanmaraş odur. Maraş neyse Diyarbakır odur. Diyarbakır neyse Trabzon odur. Her yer cennet ülkemdir kutsaldır.

Size ayrımcılık yaptılar biz yapmayacağız. Dörtyollu kardeşlerim bunları unutmaz. Algı operasyonlarına baskılara boyun eğmeyin. Tehditlere baskıya rağmen geldiniz, onur verdiniz şeref verdiniz. Sütçü İmam torununa, Kara Mehmet Çavuş torunlarına, Selahattin Eyyubi torunlarına baskı sökmez. Biz kimseyi kırmadan hareket edeceğiz. Siyasi ayırım yapmayacağız. Yılmadan yorulmadan, çalışarak kazanacağız. Benim için değil, partimiz için değil halkımız için hep birlikte çalışacağız ve halkımız kazanacak.” diye konuştu.

Saadet’ten Coşkulu Dörtyol Skm Açılışı Saadet’ten Coşkulu Dörtyol Skm Açılışı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.