İskenderun’da Uyuşturucu Operasyonları Devam Ediyor

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğünce; Halkımızın güven, huzur ve sükûnu başta olmak üzere, gençlerimizin ve çocuklarımızın, kötü ve zararlı alışkanlıklardan (alkol düşkünlüğü, uyuşturucu madde bağımlılığı, suç işleme, kumar ve benzeri kötü ve zararlı alışkanlıklar) korunması amacıyla yürütülen çalışmalar titizlikle ve hassasiyetle sürdürülmektedir.

► Narkotik Suçlar kapsamında 15/02/2019 ile 22/02/2019 tarihleri arasında İlçemizde 8 olay meydana gelmiş olup, Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Grup Amirliği ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde, 18 şahıs yakalanarak haklarında yasal işlem yapılmıştır.

Söz konusu olaylar kapsamında, 2.423 gr. esrar maddesi, 218 adet captagon hap, 313 adet ecstasy hap, 3 adet hassas terazi ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 5.865 TL ele geçirilmiştir.

İlçemizde başta kolluk kuvvetleri ve istihbarat birimleri olmak üzere, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızca vatandaşlarımızın güven, huzur ve sükûnu için özveri ve uyum içerisinde görev ifa edilmekte olup, bugüne kadar gerçekleştirilen operasyonlar ile yürütülen çalışmalarımız kararlılık ve ciddiyetle devam edecektir.

İskenderun’da Uyuşturucu Operasyonları Devam Ediyor İskenderun’da Uyuşturucu Operasyonları Devam Ediyor

Önceki İçerikİskenderun Belediyesinde “Halk Günleri” Devam Ediyor
Sonraki İçerikİSTE Havacılık Topluluğu Uçuşa Hazır
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.