İskenderun Şehitlikte Bakım Ve Düzenleme Çalışması Yapılıyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, asri mezarlık içerisinde bulunan şehitlikte bakım ve düzenleme çalışmasının yapıldığını belirtti.
İskenderun Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in talimatıyla Şehitlikte peyzaj çalışmalarına başladı.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Seyfi Dingil,”Bir yandan fen işleri müdürlüğü ekiplerimiz şehitlikteki çeşitli nedenlerle bozulan yer döşemelerinin yenileme çalışmalarını yapıyor. Diğer yandan da Park Bahçe müdürlüğüne bağlı ekipler çiçeklendirme ve yeşil alanın bakımını yapıyor.”dedi.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Diğer yandan başlatılan çalışmalar kapsamında, şehitlikteki bulunan kurumuş ağaçların, yabani otların temizlenmesi, toprak serimi ve çim ekimi, sulama sisteminin bakım-onarımı, aydınlatma anıt ve mezarların bakım onarım çalışmaları yapılacak ”diye konuştu.

İskenderun Şehitlikte Bakım Ve Düzenleme Çalışması Yapılıyor

Önceki İçerikİSTE Havacılık Topluluğu Uçuşa Hazır
Sonraki İçerikSaadet’ten Coşkulu Dörtyol Skm Açılışı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.