İskenderun Belediye Meclisi Toplanıyor

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde konuyu görüşmek üzere 01.03.2019 Cuma günü Saat 10.00’da Belediye Meclis Salonunda toplanıyor.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil başkanlığında toplanacak olan mecliste gündemde bulunan maddeler görüşülecek.

Gündem maddeleri ise şöyle:

1) Belediyemizde görev yapmakta iken 17.06.2015 tarihinde sözleşmesine son verilen Mehmet Tevfik YILDIZ, Hatay 1. İdari Mahkemesi 2015/1744 E nolu ve 2018/858 sayılı kararıyla sözleşmenin sona erdirilmesi işleminin iptali ile görevine iadesine karar verilmiş olup, kurumumuzda hali hazırda boş sözleşmeli mühendis kadromuzun bulunmamasından dolayı mahkeme kararını ivedilikle yerine getirebilmemiz için 1 adet Mühendis (T.H.S.) kadrosunun ihdas edilmesi ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü teklifi.
2) Orhangazi Mahalle Muhtarının Hatay Büyükşehir Belediyesine yaptığı sınır itirazına istinaden Büyükşehir Belediyesi konunun Belediyemizce değerlendirilmesi gerektiğini belirtmiş olup, Hatay Valililiği İl İdare Kurulunca 07.06.1990 gün ve 937-2219 sayılı kararı ile onaylanan mahalle sınırı ve krokisine göre yeniden değerlendirilerek gerekli kararın alınması ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.