Doğa Koleji, İskenderun Kampüsü’nden Sosyal Sorumluluk Projesi

Doğa Koleji, İskenderun Kampüsünün katkılarıyla Hacı Pervin Tosyalı Çocuk Evleri Sitesinde “Akıl Oyunları” sınıfı oluşturuldu.
Hatay Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı olarak korunmaya muhtaç çocuklara bedensel, psiko-sosyal ve duygusal gelişimleri ve sağlıklı, topluma yararlı bireyler olarak yetiştirilmelerine yönelik hizmet veren Hacı Pervin Tosyalı Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü ve Doğa Koleji, İskenderun Kampüsü işbirliğiyle anlamlı bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirildi.

Çocuklara, stratejik düşünce, odaklanma, zihinsel gelişim gibi alanlarda katkı sunan Doğa Koleji’nin özgün eğitim-öğretim uygulamasını korunmaya muhtaç çocuklarla bir araya getiren proje kapsamında Hacı Pervin Tosyalı Çocuk Evleri Sitesinde bir uygulama sınıfı oluşturuldu ve Doğa Koleji tarafından tüm donanımları sağlandı.

Doğa Koleji yetkilileri proje ile eğitim-öğretim uygulamalarını Devletin himayesindeki çocuklara ulaştırmayı amaçladıklarını ifade etti. Genel Koordinatör Hakan Üzer de “Hacı Pervin Tosyalı Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü, eşsiz ve anlamlı bir hizmeti yürütüyor. Biz de bu değerli kuruma bir katkı sunmak, burada bulunan çocuklarımızla yeni yetkinlikler kazanabilecekleri bir eğitim-öğretim uygulamamızı tanıştırmak istedik. Doğa Koleji olarak sadece öğrencilerimize, velilerimize değil; şehrimizdeki tüm eğitim-öğretim süreçlerine yönelik bir sorumlulukla hareket ediyoruz” şeklinde açıklamada bulundu.

Doğa Koleji, İskenderun Kampüsü’nden Sosyal Sorumluluk Projesi Doğa Koleji, İskenderun Kampüsü’nden Sosyal Sorumluluk Projesi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.