Arsuz’daki büyük buluşmaya davet

CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Asaf Güven, 28 Şubat 2019 Perşembe günü(yarın) saat :11.00’de Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın katılımıyla gerçekleşecek olan Arsuz Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına herkesi davet etti.
Arsuz TCDD Kampı karşısında açılışını gerçekleştirecekleri seçim koordinasyon merkezinin, hem seçim faaliyetlerinin planlaması, hem de halkla buluşma adına önemli bir köprü görevi üstleneceğini ifade eden Güven, “Arsuz’un geleceğini toplumun bütün kesimleriyle birlikte, ortak akılla şekillendirmek istiyoruz. Bu nedenle, ilçemizin geleceğini planlarken çizeceğimiz yol haritamıza katkı sunması için halkımız, esnafımız, bölge ekonomisine yön veren işadamlarımız, STK’lar, dernekler, belediye başkan adaylarımız ve muhtarlarımızın görüş ve önerilerini dinliyoruz. Bu doğrultuda, 31 Mart yerel seçimleri öncesi Arsuz’u adım adım gezerek herkesle buluşmaya, herkesi dinlemeye devam ediyoruz. 28 Şubat 2019 Perşembe günü(yarın) saat :11.00’de Arsuz TCDD Kampı karşısında Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Lütfü Savaş’ın katılımıyla gerçekleştireceğimiz seçim koordinasyon merkezimizin açılışında da halkımızla ve toplumun bütün kesimleriyle buluşmayı ve marttan önce baharı Arsuz’da hep birlikte karşılamayı planlıyoruz. Bu büyük buluşmaya herkesi bekliyoruz” dedi.

Arsuz’daki büyük buluşmaya davet

Önceki İçerikİskenderun’da Asfalt Yama Çalışmaları Devam Ediyor
Sonraki İçerikİskenderun Seçim Güvenliği Toplantısı Gerçekleşti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.